X
Musikhuset

Jakob Sveistrup

Koncert

 

Sveistrup viser sit sande ansigt.

 

To år er der gået, siden Jakob Sveistrup udsendte sit seneste album "All In/All Out". I mellemtiden har den fynske sanger droppet sit fornavn i musiksammenhæng, fordi det alt for ofte blev stavet med c i stedet for k. Og nu er han så klar med sit tredje soloalbum "In Your Face"

Det nye album bærer derfor kun hans efternavn på coveret. Men den 45-årige sanger lægger ikke skjul på, at der ligger en gedigen holdinsats bag hans tredje soloudspil.

"Mine bandmedlemmer har i den grad ofret sig for, at denne udgivelse kunne blive en realitet. De har været med rundt og spille i hele landet de seneste fire år, hvilket har gjort det til et ekstremt sammenspillet og sammentømret band. Den interne forståelse har været guld værd i studiet, siger Jakob Sveistrup. Bandmedlemmerne og korsangerne har også stået på spring, når der har været ledige stunder i Medley-studiet i København, hvor Jakob Sveistrup har indspillet "In Your Face".

Han gætter på, at han har taget turen fra Villestofte i Odense til Vesterbro i København omkring 60 gange det seneste år, hvor indspilningerne har stået på. Det har givet ham tid til at høre de 12 sange igennem talrige gange.

"Når man kan sidde og synge med på sin egen på anlægget hele vejen over Storebæltsbroen ved man, at man har fat i noget, der holder, konstaterer Jakob Sveistrup.

Varighed: 1 time og 50 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

X