X
Atlas + Voxhall

Hjalmer

Koncert

Kun få billetter tilbage..!

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 29. januar (og før det den 28. marts 2020) til den 6. maj. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Koncerten bliver gennemført som siddekoncert, men splittes i to, da vi grundet Corona-relaterede restriktioner ganske enkelt ikke har plads til alle billetkøbere i salen på samme tid. Første koncert starter klokken 18.15 (dørene åbner klokken 17.30), og anden koncert starter klokken 21.15 (dørene åbner klokken 20.30). Samtlige billetkøbere får direkte besked om, hvilken koncert, deres billetter gælder til. Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe med at bytte billetter på tværs af de to koncerter, men man er velkommen til internt at bytte billetter - blot bedes man efterfølgende orientere os om byttet på voxhall@fondenvoxhall.dk.

Én ting er sikkert - Hjalmer ligger ikke på den lade side. I februar spillede han for fulde huse på landets spillesteder, og efterfølgende drog han på en lang sommerturné. En turné, som blandt andet bragte ham forbi Roskilde Festival og Smukfest. Nu har den 24-årige musiker fuld gang i sin stort anlagte duo-tour. En tour, som omfatter en lang række udsolgte koncerter over hele landet. Alt i mens er det lykkedes Hjalmer at finde tid til at færdiggøre sit debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”. Og han er nu klar til endnu en landsdækkende albumturné i 2020. Denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

 

”Albummet består af sange om stor ensomhed og stor sorg og følelsen af at sidde alene og ikke vide, om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange, som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre. Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med, udtaler Hjalmer.”

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover de danske spillesteder. I sommer modtog han sin første guldplade for sin debut-ep ”Skabt Til At Være Ung”. Og med mere end 25 millioner afspilninger på Spotify har Hjalmer positioneret sig som ét af de mest fremtrædende nye navne i Danmark.

Når Hjalmer træder op på scenen, er han i sit rette element. Han er særlig kendt for sit fængslende nærvær og publikumstække. Hans live-optrædener har blandt andet ført til en nominering i kategorien Årets Nye Danske Livenavn til Danish Music Awards i 2019. Herudover prisen for Årets Nye Navn til Zulu Awards og Årets Solist til Gaffa-Prisen samme år.
Links
Hjalmer på Instagram
Facebook
YouTube
Soels på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

X