X
Atlas + Voxhall

Uffe Lorenzen & LydSyn

Koncert

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 26. februar til den 16. september. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Uffe Lorenzen & LydSyn annoncerer dansk forårsturné. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

 

Danmarks ukronede syrerock-konge Uffe Lorenzen udgav den forgangne september sin tredje soloplade "Magisk Realisme" til generel begejstring hos publikum og kritikere i kongeriget og hinsides. Efter udgivelsen gav han en stribe pandemi-regulerede solo-koncerter, senest på et udsolgt Bremen Teater i København.

Nu har Lorenzen i mellemtiden samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet LydSyn. Udover ham selv inkluderer den musikerens gamle venner Palle Demant på bas og Jens Eyde på trommer. Under en nedlukket sommer i det satans år 2020 stod kedsomheden i fuldt flor, og afsavnet for rocken voksede med. De tre stak hovederne sammen og tændte op, og formationen gav efterhånden mening i en sådan grad, at LydSyn nu kan annoncere en forårsturné på ti koncerter i hele landet. Med sig tager de et udpluk af Lorenzens bagkatalog med behændig vægt på det seneste, relativt rockede soloalbum, men også materiale fra ældre skiver i eget navn og ikke mindst gamle Spids Nøgenhat-sange - alt sammen i et energisk, rå-swingende old school rock 'n' roll trio-format.
Links
Uffe Lorenzen på Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

X