X
Godsbanen

Stress og overstimulering – for særligt sensitive

Mere end nogensinde er der behov for mod. Til at stå fast. Stå op for sig selv. Sige fra. Sige nej tak og dermed sige meget mere ja til noget andet. For at være anderledes og stå ved det.

Hvorfor opstår stress og overstimulering hos ekstra sensitive mennesker? hvad skal man som ekstra sensitiv være ekstra opmærksom på i denne anderledes Corona-tid? Er der en samfundstendens? Hvad er der med det nervesystem?

Vi er nødt til at tage det endnu mere alvorligt, at så mange fagligt og personligt dygtige ekstra sensitive medarbejdere både i det offentlige og i det private er og bliver sygemeldte med stress!

Få mere forståelse af dig selv, klarhed og indsigt og veje til at komme videre, alt sammen for undgå stress og overstimulering og for at få mere balance.

Aftenen program
kl. 19-20: Oplæg v. Tina Melgaard
Flydende form med spørgsmål og debat undervejs.
kl. 20-20.15: Pause.
20.15-21: Oplæg fortsætter og der bliver dannet små refleksionsgrupper.

Om Tina Melgaard
Født 1970. Har 10 års erfaring som skribent og formidler om særlig sensitivitet. Har beskæftiget sig professionelt med stress, nervesystem og det at skabe balance i sind, krop og sjæl i over 20 år. Har over 10 års professionel erfaring med vejledning og rådgivning i forhold til at være særlig sensitiv.
Uddannet ergoterapeut, voksenunderviser, healer og clairvoyant vejleder og kranio-sakral terapeut.
Skribent og naturfotograf.
Har formidlet egne tekster om at være særlig sensitiv, med spirituel vinkel på Facebooksiden: Særlig sensitiv og spirituel. Har derudover skrevet blogindlæg i 8 år.

Se mere om Tina Melgaard på www.tinamelgaard.dk

X