X
Musikhuset

Hugo Helmig

Koncert

Aarhusiansk poptalent giver koncert i Musikhuset

Oplev Hugo Helmigs nye sange live i Rytmisk Sal. Efter halvandet år med fuld fart på er hitmageren klar med debutalbummet Juvenile og giver koncert i Musikhuset.

Albummets 11 sange kredser om netop at være ung og forsøge at få overblik over tilværelsen – og alt det, der følger med kærligheden. Både når den blomstrer, og når den gør allermest ondt. Der er også sange der handler om at have det sjovt uden at tænke på morgendagen, men også om tvivlen og usikkerheden der følger med.

Til marts 2019 kan alle de nye sange opleves live i Aarhus.

Hugo Helmig har taget danskerne med storm

Hugo Helmig udgav sin debut single Please Don’t Lie få uger før sin 19-års fødselsdag, og pludselig gik alting meget hurtigt. Den fængende sang blev den mest spillede danske sang på dansk radio i 2017, sikrede Hugo den første platinplade og er i skrivende stund blevet streamet over 30 millioner gange. Pludselig var der også bud efter den unge Helmig syd for grænsen, da Please Don’t Lie kravlede op ad den tyske airplay chart. Den peakede på en solid tredjeplads, og sangen bredte sig til andre europæiske lande, hvor den gik Top-10 i Østrig og Top-20 i Schweiz.

Opfølgeren Wild gjorde sin forgænger kunsten efter og tilbragte hele fem uger som #1 på den danske airplay chart og endte også som #3 i Tyskland. I løbet af 2018 spillede Hugo over 70 shows med sit band, der består af jævnaldrende musikere fra Aarhus. Han modtog desuden ”Årets Nye Navn” og ”Årets Hit” til Gaffa Prisen, ligesom han fik tildelt ”Årets Musiknavn” af Politiken til iByen Prisen. Og så fandt han altså også tid til at skrive og producere sit debutalbum, Juvenile.

Support

Hugo Helmig tager Anton Walter med sig som support act til koncerten i Musikhuset. Anton Walters debutsingle Min Dag har over 284.000 streams på Spotify.

Praktisk info

Varighed: 2 timer inkl. support og pause. Bemærk, at tidspunkter kan variere.

Program:

20:00 - 20:20: Anton Walter
20:20 - 20:45: Pause
20:45 - 22:00: Hugo Helmig

Arrangør: Musikhuset

X