X
Train

10cc

Koncert
10cc Kommer til Aarhus!

 

Med hits som “Wall Street Shuffle”, “Good Morning Judge” og ikke mindst “I’m Not In Love” er 10cc stadig fast inventar på radio fladen over hele verden.

I gruppens midte er Graham Gouldman. Han spiller bas og synger, og siden begyndelsen af 90’erne har Graham Gouldman omgivet sig med et hold musikere, der på magisk manér formår at genskabe gruppens legendariske studielyd.

 
10cc var blandt de første til at flirte med forskellige musikgenrer og fusionere dem til en

helt ny form. Rå guitarer vekslede med symfoniorkesterets blæsere og strygere, ligesom rytmerne gik nye veje.
10cc hørte sammen med Pink Floyd, The Moody Blues og Procol Harum til de mest populære Art Rock bands i England. De var alle kendetegnede ved stor og fyldig lyd, fuld af kontraster, der smeltede sammen og nåede nye musikalske højder.

10cc blev dannet i 1972 i Manchester og bandet består i dag af:

 
Graham Gouldman / Guitar, vokal

Rick Fenn / Guitar, Vokal

Paul Burgess / Trommer

Keith Hayman / Keys, vocal

Paul Canning / Percussion, vocal

 
10cc var ekstremt kreativt og produktivt i de tidlige år. Det leverede ud over egne hits også træffere til andre bands og sangere. I de første 10 år udgav 10cc hele 8 albums, heriblandt ”Sheet Music” fra 1974, som bandet selv anser for at være deres bedste til dato, og et godt sted at begynde for nye fans.

Det følgende album, ”The Original Soundtrack”, røg til tops i både England og USA. Det rummer ørehængere som ”One Night in Paris”, ”I’m Not in Love” og ”Life is a Minestrone”. Senere fulgte hits som “Art for Art’s Sake”, “Things we do for Love” og mange andre. Gennem hele karrieren har 10cc udvist en musikalitet som gør, at bandet ikke kan lægge musikken på hylden. 10cc udstråler stadig den passion, som den dag i dag driver dem rundt til verdens koncertscener.

 

Find musik med 10cc her:

X