X
Musikhuset

Peter Sommer Alene Med Palle i Verden

Koncert

Oplev Peter Sommers suveræne sange i nye, spændende versioner, når han giver koncert i Musikhusets intime Lille sal.

Til efteråret kan fans af en af landets dygtigste sangskrivere glæde sig til at opleve hans sange på en nedskaleret måde, når Peter Sommer går på scenen i Musikhuset kun akkompagneret af sin guitar og med orgelkongen Palle Hjort ved sin side. Sammen vil de fortolke Peter Sommers store bagkatalog på nye måder og fortælle historier fra en lang musikkarriere.

Duoen har de seneste år givet en række intimkoncerter med stor succes. Her er et par af anmeldelserne:

En ny musikalsk oplevelse 

Tilbage i 2019 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder. Helt simpelt med den skarpe lyrik i front. Nu drager Peter Sommer og Palle Hjorth - pianist i Tiggerne - ud på landets mindre spillesteder for at give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt vil få. Det seneste år har de to indspillet et album med nye nedtonede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra hans seks albums. Nu drager de på tour og lægger vejen forbi Musikhusets Lille sal. Peter Sommer udtaler: 

"Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativ normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste seks plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses – hvor vildt det end måtte lyde."

Anmelderne roser det seneste album

I starten af 2020 udgav Peter Sommer det anmelderroste album Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund, som fik flotte anmeldelser og endnu engang har stadfæstet hans rolle som en af Danmarks absolut dygtigste sangskrivere. Glæd dig til Peter Sommer i topform i Musikhusets Lille sal - klar til at give publikum en unik liveoplevelse.

Mens vi venter på koncerten i Musikhuset, kan du varme op med en koncertoptagelse fra DR Koncerthuset i 2018, hvor Palle Hjorth tryller på tangenterne og understøtter Peter Sommers fantastiske vokal.

 

X