X
Atlas + Voxhall

Kh Marie

Koncert

Marie Koldkjær Højlund debuterede som soloartist under navnet Kh Marie med singlen "ind i mørket", forløberen for hendes debutalbum "intet er nok", der udkom i september sidste år på Escho. Sangene på albummet er et sanseligt studie af kærlighed igennem lyden af dansende elektronisk popmusik. Musikken er skrevet i samarbejde med Klaus Q Hedegaard Nielsen og teksterne i samarbejde med Morten Søndergaard. Denne aften gæster Kh Marie VoxHall i Aarhus.

 

Førstesinglen "ind i mørket" sætter lyd på en euforisk kærlighedserklæring til natten, dens dansende lethed og alle dens skjulte farer. Sangen er soundtracket til køreturen alene på de små landeveje langs heden og gåturen gennem byen sent om natten i slowmotion.

”Det er første gang, jeg udgiver noget selv, hvor jeg synger på dansk. Det er som om, jeg har genfundet det danske sprog i tiden i Nephew. Det er jo tit dét, der er allertættest på, som kan virke allermest sårbart og ærligt, og derfor er det først nu, jeg er nået til et sted, hvor jeg tør at stå ved afgrunden og blive der.” - Kh Marie.

Marie er tidligere kendt fra Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. Senest har hun som en del af Nephew skabt albummet "Ring-i-Ring" og spillet på en udsolgt arena-tour med mere end 100.000 besøgende og på de store festivalscener, blandt andre Orange Scene på Roskilde Festival.
Links
Kh Marie på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

X