X
Godsbanen

Astrid Skibsted: TERN, TRÅD, TID

Astrid Skibsted, tekstildesigner og væver med eget studio i Aarhus siden 2014. Hendes praksis fordeler sig mellem kunstneriske projekter, udsmykningsopgaver og formidling. Den kunstneriske praksis tager afsæt i væven og i vikleprøverne.

TERN,TRÅD, TID

Udstilling af vævede og viklede værker fra 2020.

I det vævede er oplevelsen et resultat af det der mødes vandret og lodret. Nye farver og tern opstår. Mødet mellem farver og materialer blander sig optisk inden i vores øjne. Farven blander sig og folder sig ud inden i os. Den kan ikke forklares som et fysisk fænomen der sker uden for os.

Tekstil er en generøs kunstform. Den omfavner og iklæder vores kroppe og huse. Den vævede struktur opleves særlig intuitivt. Vi kender bevægelsen: over, under, over, under.  Jeg udforsker fagets mest grundlæggende binding, lærredsvævning. Ved at arbejde med flade garner, bånd og pap-strimler,  kan vævningen fremstå med forstørrede pixels. Du kan følge materialets vej og bevægelse igennem tekstilen.

Jeg vil udforske vævningens betydning hinsides det materielle. Hvordan kan væven være med til at skabe forbindelser mellem os.

Kontakt og mere information:

www.astridskibsted.dk

Instagram: @astridskibsted

X