X
Godsbanen

UDSOLGT: Håndarbejde og håndbajere #4 // Julekuglespecial

’Håndarbejde og håndbajere’ er en lille klub på Godsbanen. Konceptet er enkelt – vi mødes, tænder nogle stearinlys og sætter en jazzplade på og laver et lille afsluttet finurligt, fint eller skægt håndarbejdsprojekt mens vi drikker en håndbajer.

’Håndarbejde og håndbajere’ er ikke den dybe tallerken, det er sysle og socialisere – sådan som man fx har gjort det i strikkeklubberne ude i stuerne i århundreder. Vi vil revitalisere den gode, gamle danske håndarbejdsklub-tradition – nu med øl, saltstænger, jazz og DIY-klassikere med forskellige twists. Det bliver top hyggeligt - kom og vær med!

#4 VI SKAL LAVE FINURLIGE JULEKUGLER MED KREATØR LISBETH IVANHOE
Så skal der jules! Denne torsdag skifter vi saltstængerne ud med pebernødder og laver en julesærudgave af ’Håndarbejde og håndbajere`. Vi gør plads til lidt flere godtfolk end sædvanligt. Kreatør Lisbeth Ivanhoe kigger forbi med det, hun kalder sit witchwoodcraft koncept, og viser os, hvordan man omdanner naturmaterialer og nips til det herligste lille landskab i en julekugle – et fint og petit alternativ til det store klassiske nisselandskab og metervis af pladevat i din vindueskarm.

Medbring evt. selv en lille figur (legomand, bondegårdsdyr eller andet), som du gerne vil forevige i dit eget miniaturelandskab (kun hvis du har), og ellers kommer Lisbeth med alle materialer til, at hver deltager kan lave to julekugler – en lille og en mellemstor.

MERE OM HÅNDARBEJDE OG HÅNDBAJERE
Orker du ikke at melde dig til 40-ugers intenst porcelænsmalingskursus på den lokale aftenskole eller lære at strikke en islandsk sweater, når nu det sidste du tvangs-strikkede var en skævt og temmelig grimt/kort halstørklæde til din bamse i 4. klasse? – Vil du bare gerne være lidt kreativ engang imellem? Lige komme lidt ud af hovedet og ned i hænderne i dit travle liv, kaste dig ud i noget nyt, grine lidt af dine muligvis håbløse håndarbejdsskills - eller af sidemandens - eller blive overrasket over, hvor fine sager, du faktisk kan nå at lave på halvanden time? Kort, overskueligt, hyggeligt, uforpligtende. Vi mødes den første torsdag i måneden og laver noget nyt og anderledes hver gang. Og vi bevæger os mellem forskellige kreative genrer og materialer.

Vi kommer med alt det, der skal bruges og inviterer én, der kan vise og vejlede. Du melder dig blot til fra gang til gang og betaler det lille beløb, der dækker materialer, vejledning og drikkevarer. Og så har du en lille fin ting, som du kan tage med dig hjem eller forære til én du har kær, måske din mor (hvis hun stadig er typen, der allermest ønsker sig noget du selv har lavet). Det kræver ingen forkundskaber at være med. Du kan komme alene eller tage vennerne med. Du kan være med en enkelt gang eller alle gange.

KØB BILLET

Har du spørgsmål til H&H, er du velkommen til at skrive til trine@godsbanen.dk.

X