X
Musikhuset

Fries before Guys

Comedy

En aften med Nanna og Josephine fra podcasten Fries before guys

Med adskillige udsolgte events og live-indspilninger bag sig, tager Nanna og Josephine på deres første store danmarks-turné med shows i de fire største byer, Aalborg, Aarhus, Odense og København. Nanna og Josephine er to kvinder, der har utroligt meget på hjerte. Tonen er som altid direkte og ærlig, og aftenen vil byde på overraskelser og nye indslag i deres velkendte univers. 

Deres podcast består af mere end 100 timers båndede samtaler, men nu slukker de optageren, for at se, hvad der sker, når erkendelserne og fortællingerne ikke kan redigeres eller klippes ud. Vil det lykkes dem at finde ind til den ultimative sandhed om dem selv og verden? 

Populær podcast live i Musikhuset

Nanna og Josephine er kvinderne bag samtalepodcasten Fries Before Guys. Podcasten har i skrivende stund over 3 millioner downloads. De er netop debuteret som forfattere med deres fælles bog, EN SOM OS, der lige er udkommet på Gyldendal her i maj. 

Igennem de seneste tre år har duoen i deres podcast og til live-events arbejdet på at skabe et sprog og en samtale om alle de udfordringer og følelser, der relaterer sig til at være ung kvinde i Danmark. De insisterer på, at vi skal kunne sige alt højt. Deres mission er at skabe et fællesskab omkring de vigtige samtaler og de inviterer altid deres lyttere helt med ind under huden.

Feminister, angstanfald og fuckboys

De to kvinder er begge feminister, altid hudløst ærlige, og er ikke bange for at tage plads. De lider begge to af angst, har flere uddannelsesfiaskoer bag sig og er generelt mere end almindeligt bekymrede.

Sidste år viste en omfattende rapport fra Sundhedsstyrelsen, at danske kvinder mellem 16 og 24 år er den gruppe i Danmark med dårligst mentalt sundhed. 

Samme undersøgelse viste også, at ensomheden blandt yngre kvinder er stor. 

25-årige Josephine Kuhn og 27-årige Nanna Hovgaard har været tætte veninder, siden de lærte hinanden at kende på Aalborghus Gymnasium for 10 år siden. 

De har fulgt hinanden gennem hele gymnasiet, droppede uddannelser, afslag fra musikkonservatoriet, utallige angstanfald, forliste forhold, one-night-stands, fuck boys, ulykkelige forelskelser, brudte venskaber, adskillige drukture, en klinisk spiseforstyrrelse, psykologhjælp, dødsfald, udlandsophold og flytninger. De startede Fries Before Guys i januar 2016 og podcasten er i dag en af danmarks mest succesfulde uafhængige podcasts. 

Varighed: 1 time og 15 minutter. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

X