X
Train

HUGORM

Koncert
I 2020 har HUGORM fået deres gennembrud og formået at starte en livekarriere med alle odds imod sig. Hugorm bryder med formatet og er dét band, der kommer længst ud over scenekanten for tiden.

 

Trioen leverer sikre og bomstærke præstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front. Sammen med sine to musikalske legekammerater Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm har de en fantastisk dynamik, når sangene fra debutalbummet "KOM VI FLYGTER” udføres live. Og de er først lige begyndt!

 

"Vi har haft en drøm om at udfordre den traditionelle koncertramme og iscenesætte en musikalsk fortælling om et menneske, der kæmper mod sig selv. Så det har været en kæmpe forløsning for os at mærke, hvordan vores drøm har foldet sig ud og er blevet forstået af publikum på de 23 shows, vi har spillet på KOM VI FLYGTER TOUR 2020. Og vi glæder os bare som små sultne svin til at fortsætte touren i 2021." - Hugorm

 

Den 23. oktober udsendte HUGORM det anmelderroste debutalbum ‘KOM VI FLYGTER’, hvorpå trioen fra Cold Hawaii i Klitmøller fortsætter med at udvikle sig og bevæge sig nye steder hen, og samtidig bevarer grundenergien fra januar-udgivelsen, EP’en ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”.

 

Glæd dig til at opleve det energiske band live i Musikhusparken.

Genåbningsfest under åben himmel

Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

 

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

 

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner Op her.

 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Musikhuset Aarhus.

X