X
Musikhuset

Fællessang med Visens Skib

Koncert

Skøn fællessang med sangglad besætning

Så er der igen indbudt til fællessang, når Visens Skib og dets sangglade besætning lægger til kaj i Musikhuset.

Siden Niels Skouby alias Kaptajn Høiben og Leni Petersen i 2000 søsatte den første koncertturné, har de været ét af de meget populære gratisarrangementer i Musikhuset.

Koncerterne vil typisk byde på solistunderholdning på højt niveau blandet med muntre syng-med-sange. De optrædende indgår hæmningsløst i svingende modspil og samspil med hinanden og publikum. Humor og god kontakt til tilhørerne er altid i højsædet.

Danske viser i Musikhuset

I koncerten i Musikhuset Aarhus deltager et udpluk af de mange solister og/eller musikere, som er med på Visens Skibs 20. sommertogt i de indre danske farvande.

I år vil dette udpluk omfatte kaptajn, initiativtager til Visens Skib og entertainer; Niels Skouby fra Ebeltoft og Søfartsstyrelsen på Visens Skib; Leni Petersen fra Aarhus – en trold, som aldrig kan tæmmes. Derudover deltager Frank Pedersen;  en morsom og hyggelig jazzbassist og solist, som er velkendt i det Århusianske musikmiljø samt singer-songwriter og entertainer John Nørgård, som blandt andet er berygtet for utallige rimskud fra hoften i ”To fag frem” på TV og mange sæsoners medvirken i Østjysk Musikforsyning.

Humor og højt humør er garanteret med dette besætningsudpluk, som ønsker at sprede fælles dansksproget sangglæde til så mange som muligt. Derfor vil der også være mulighed for, at tilhørerne kan synge med på fællessange og omkvæd under koncerten.

Repertoiret vil være meget blandet og er aldrig helt fastlagt på forhånd, men udvælges blandt vore bedste danske digtere som f.eks. Halfdan Rasmussen, Sigfred Pedersen, Benny Andersen, Anne Dorte Michelsen m.fl. og fra det svenske og norske kan man desuden risikere viser af bl.a. Evert Taube, Cornelis Vreejswijk og Alf Prøysen.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

X