X
Godsbanen

ENTER MR. CITRUS MAN

Når livsguruen rykker ind
Pat og Pete bor lykkeligt på deres lille badeværelse. De er så glade, at de ikke kan huske nogen ambitioner, de nogensinde har haft i livet. De har hinanden, og så behøver de egentlig ikke mere. Lige indtil Mr. Citrus Man, en succesfuld livsguru fra The Big City, flytter ind i resten af lejligheden …
Hans ankomst, et underligt brev og en glemt drøm fører Pat ud på en spændende og farlig rejse, hvor det, hun elsker mest, er på spil!

\"I am amazing” – I can do anything – I am prepared for success.\"

\"You feel it?\"

Akrobatik, levende planter og selvfølgeligheder
Alien Jefferson præsenterer med ENTER MR. CITRUS MAN en sjov, absurd og fantasifuld historie om kærlighed og ambition … og om, hvor svært det kan være at forene de to.

Forestillingen blander lårklaskende humor med livets store spørgsmål og indeholder både akrobatik, visuelle effekter og levende planter!

ENTER MR. CITRUS MAN åbner for nogle helt nye tanker om følelser, vi godt kender, og den stiller spørgsmålstegn ved nogle af de selvfølgeligheder, vi lever efter i vores samfund.

Alien Jefferson
Alien Jefferson er et dansk/engelsk teaterkompagni bestående af dimittender fra den anerkendte Contemporary linje på East15 Acting School I London, som træner multitalenter til selv at skabe originalt scenekunst på tværs af kunstarterne.

Alien Jefferson stræber efter at skabe unikke historier med absurde koncepter, spændende tekster og eksperimenterende formater for både børn og voksne.

ENTER MR. CITRUS MAN har allerede opnået stor succes på den prestigefyldte Debut festival i London, hvor forestillingen vandt The Space Launchpad Award og fik en plads i sommerprogrammet 2021 på performancekunstcentret The Space i London.

NB! Forestillingen foregår på engelsk.

Gæstespil af Alien Jefferson
Medvirkende Molly Rolfe, Neil Staveley, Adam Biggs og Tyler Hoyland Instruktør Mia Juhl

X