X
Musikhuset

Ellie

Koncert

Ellie’s musik trækker nostalgiske tråde langt tilbage i musiktraditionerne, men med et lydbillede, som tydeligt ønsker at sætte de gamle dyder i en mere moderne kontekst.
Stærke og velkendte navne, som The Band og Neil Young er absolut repræsenteret i alle medlemmernes musikalske bevidsthed og har sat dybe spor i deres tilgang til musikken. På denne måde bliver der lagt stor vægt på det dynamiske samspil og den naturlige, organiske lyd og sangene varierer fra den letflydende og æteriske folk-ballade, til det tunge, soulede groove med hidsige guitarsoli. Musikken bliver dermed til en stor smeltedigel af genrer og sange, baseret på bandets ærlige melodier og tekster.

Morten Runes rå og altid meget nærværende vokal, Jonas Kardyb og Christian Pedersens autoritære rytmiske samspil og Michell Boysens mange forskellige instrumentale tilføjelser, på et væld af forskellige instrumenter, tager publikum med på en rejse gennem både det smertelige og eftertænksomme, såvel som det forløsende og oplivende.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus

X