X
Radar

Astronaut

Koncert

Bandet Astronaut er en sjældenhed nutildags.

De har taget sig tid til at skabe deres helt eget univers. Det er fem venner, der i hele deres barndom har været på opdagelse i deres fædres vinylsamlinger, og derefter fundet hinanden. I de sidste fire år, som studerende på konservatoriet i Århus, har bandet mest holdt sig bag lukkede døre, har kun givet få offentlige koncerter, og tilbragt to år i studier rundt omkring i verden, med visionen om et debutalbum fra hjertet.

Astronaut har nu med optrædender på bl.a. Spot Festival, Smukfest og Aros Kunstmuseumopbygget et ry for at levere extravagante og opløftende koncertoplevelser, der bringer publikum tilbage til 70'ernes og 80'ernes luksuriøse tidskapsel.

P6Beat vært, Carsten Holm, har kastet sin kærlighed på bandets charmernede og energifyldte sangunivers og beskriver bandet som “modige, røddraperede og repræsentanter for den romantiske del af rocken."

Bandet indledte i 2017 en stadig igangværende indspilningsprocess i New York med den amerikanske producer Claudius Mittendorfer, der har arbejdet med navne som Interpol, Franz Ferdinand, Muse og Arctic Monkeys -og nu kan man snart forvente at få et indblik i musikken, der udspringer heraf.

Debutalbum udgives i foråret 2019.

X