X
Radar

SONJA HALD & BREMER/MCCOY - MULTIKANALKONCERT I FOLKETS HUS, STRUER

Over fire aftner i hhv. Aarhus og Struer kan du komme ind og genopdage den traditionelt håndspillede musik i en ny og avanceret elektronisk koncertoplevelse. En række velkendte musikere bliver sat sammen med udvalgte elektroniske musikere, og sammen giver de allerede velkendt musik nyt liv i et 12 højttalers multikanals setup. Musikerne fremfører den musik, de hundredevis af gange har fremført live, men i dette set-up kræver det helt nye måder at tænke - og genopdage - deres musik, og samtidig giver det publikum en helt ny lytteoplevelse.

Som publikum bliver du placeret midt i rummet omringet af højttalere, mens det traditionelle orkester fremfører deres musik der samtidig processeres live af den elektroniske musiker. Koncerterne bliver præsenteret over to aftener på Folkets Hus i Struer og to aftener på Radar i Aarhus - med to koncerter pr. aften. Til koncerten 13. juni i Struer kan du også opleve performancen “Optagethed” af WE GO.

Artisterne vil blive annonceret snarest.

En del af festivalen GENOPDAG. Kan opleves på følgende dage:
Struer, Folkets Hus: Onsdag 12. juni. Døre: kl. 19 / Koncertstart: Kl. 20
Struer, Folkets Hus: Torsdag 13. juni. Opførsel af WE GO: kl. 16.30-18.30 / Koncertstart: Kl. 20
Aarhus, Radar: Fredag 14. juni. Døre: Kl. 20 / Koncertstart: Kl. 21
Aarhus, Radar: Lørdag 15. juni. Døre: Kl. 20 / Koncertstart: Kl. 21

Arrangeret af og i samarbejde med:
Radar / Folkets Hus / DIEM - Dansk Institut for Elektroakkustisk Musik / Europæisk Kulturregion / WE GO / CAVI / Struer Tracks

X