X
Radar

Footprint Festival - lørdag

Koncert

OBS: èn dags billet 90 DKK / PARTOUT 150 DKK

PROGRAM:
Fredag 21.06.2019 : AySay + African Footprint International (Ghana) + Total Hip Replacement

Lørdag 22.06.2019 : Faratuben (Mali/DK) + Junglelyd + African Footprint International (Ghana) + Addisabababand

I anledning af African Footprint Internationals 20 års jubilæum, er vi stolte af at kunne præsentere Aarhus for den nye årlige musik- og kulturfestival Footprint Festival.

Fra ekstatisk Vestafrikansk high-life, bobo og afrobeat, til tropisk elektronisk cumbia, gyngende reggae, sjælfuldt kurdisk/dansk folkemusik over til kosmisk-groovy etiopisk jazz, Footprint Festival præsenterer det hele!

I år er det specielle fokus rettet mod i fællesskab at fejre det ghanesiske-danske band/institution der i 20 år har præget den danske musikscene med inspiration fra de musikalske traditioner i det vestlige Afrika. Alle midler er taget i brug for at lave et brag af en fest, hvor RADAR vil danne ramme for 2 dage med hæsblæsende koncerter, dans, trommer, workshops og meget andet.

Musikprogrammet vil præsentere nogle af de stærkeste bands indenfor et bredt udvalg af globale genrer, hvor samlingspunktet er energi, spilleglæde og ikke mindst et fælles sindelag om styrken i at forstå og udveksle ideer, tanker og musik på tværs af nationer og kulturer. Særligt for festivalens program er også, at alle bands har en historie med African Footprint, hvilket uden tvivl vil skabe en magisk ramme for koncerterne!

African Footprints idealer, visioner og fodaftryk er ikke til at komme udenom både globalt, nationalt og på hjemmebanen i Aarhus, hvor der er blevet spillet talrige koncerter og undervist i traditionelle rytmer på spillesteder, skoler og institutioner til glæde for mange mennesker. Gruppen danner ramme om et stort netværk af århusianske kunstnere som også er at finde i årets musikprogram

Så tag en ven under armen, invitér familien og kom forbi d. 21 og 22 juni på RADAR i Aarhus og vær med til at skabe en fest udover det sædvanlige.

X