X
Train

KRESTEN OSGOOD KVINTET

Koncert
I de sidste 20 år har Kresten Osgood været centralt placeret i dansk musikliv. Han er blevet kaldt "det bedste der er sket i dansk jazz siden 80'erne", "Vildmanden i det danske jazzvåbenskjold" og avisoverskriften i Information: "Tendensen i dansk jazz hedder Osgood" er ikke til at tage fejl af. Nu præsenterer han en stærk kvintet bestående af nogle af de allerstærkeste kort på den københavnske jazzscene.

OBS: Koncerten er på Erlings Jazz- & Ølbar, Nørreport 8, 8000 Aarhus C.

Trompet - Erik Kimestad

Han er trods sin unge alder allerede en kultmusiker i norge og indre København. Han sætter et nyt niveau, hvad angår harmonisk overblik og instrumental eccellence. En blændende improvisator både i komplekse harmoniske landskaber og helt frie forløb

 

Sax - Mads Egetoft

Egetoft er en helt frisk lyd på saxofonen. Han spiller med et cry og et abstraktionsniveau, som minder om Archie Shepp. Hans tone på saxen og dirrende udtryk er helt nyt, og han er kendt fra bl.a. Boujeloud og sit eget Doom-orchestra.

 

Piano - Jeppe Zeeberg

En af sin generations væsentligste musikere. Han er kendt fra bands som Dødens Garderobe og Sølvtøjet og utallige spændende udgivelser i eget navn. Hans på en gang fragmenterede stil og klokkeklare æstetik skaber en lyd, som i sandhed er frisk på pianofronten i Danmark. Zeeberg er en frygtløs og intens improvisator, som ikke ser sig tilbage

 

Bas - Mathias Petri 

En ung virtuos bassist som ligger sig i kølvandet på andre store danske bassister. Hans tone er rund, hans swing er dybt og han er et lysende naturligt bastalent.

 

Trommer - Kresten Osgood

X