X
Godsbanen

The Awesome Welles

Koncerten er flyttet fra Train til Radar.
Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt udsolgt koncert siden 2016 vender The Awesome Welles tilbage med tre koncerter og nyt udspil.

\"... The Awesome Welles tilbage som en dyster fugl Fønix. ...det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback.\" (GAFFA, 5/6)

Fem år skulle der gå, før \"mørkemændene\" gjorde deres genkomst med den anmelderroste opfølger og atter pustede liv i rockmusikkens raison d\'etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier vendte trioen tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River\'s Edge er kærligheden for træinstrumenter og en analog, håndspillet tilgang intakt i det organiske og monstrøse lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst Adam Allens skæbnesvangre historier.

Og nu tyder det på, at der er hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i første omgang rammer byerne København, Aarhus og Odense med deres autentiske og eksplosive liveshows.

X