X
Den Jyske Opera

Opera i parken

Klassisk og opera

GRATIS SOMMERKONCERT i SKANSEPARKEN, AARHUS LØRDAG 22. JUNI 2018

Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester præsenterer Opera i parken, en festlig, udendørs operakoncert med kendte klassikere og mesterværker fra den kommende operasæson lørdag den 22. juni 2018 i Skanseparken, Aarhus. Fri entré til koncerten, hvor publikum guides af konferencier Mikkel Fønsskov, kendt fra Aftenshowet. 

GRATIS SOMMERKONCERT i SKANSEPARKEN, AARHUS LØRDAG 22. JUNI 2019

Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester præsenterer Opera i parken, en festlig, udendørs operakoncert med kendte klassikere og mesterværker fra den kommende operasæson lørdag den 22. juni 2019 i Skanseparken, Aarhus. Fri entré til koncerten, hvor publikum guides af konferencier Mikkel Fønsskov, kendt fra Aftenshowet.

Solister fra Den Jyske Operas vil sammen med Aarhus Symfoniorkester og Den Jyske Operas Kor opføre nogle af verdens mest elskede operamelodier af Saint-Saëns, Rossini, Verdi, Bernstein m.fl. – samt spille musik fra Den Danske Serie, hvor Den Jyske Opera udforsker glemte mesterværker fra den danske kulturarv.

Opera i Parken er gratis og en invitation til alle byens borgere til en dejlig dag i selskab med stor musik i hjertet af Aarhus med smagsprøver på de værker, som Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester sammen opfører i sæson 2019/20.
Opera i parken er gratis og en invitation til alle byens borgere til en dejlig dag i selskab med stor musik i hjertet af Aarhus med smagsprøver på den kommende sæson.

Program:

Kendte operaklassikere samt smagsprøver fra forestillingerne:

P. A. von Klenau: Michael Kohlhaas

P. I. Tjajkovskij: Eugen Onegin

W. A. Mozart: Bortførelsen fra seraillet

Medvirkende:

Solisterne ved Opera i Parken er:
Tanja Kuhn, sopran, der kan opleves i rollen som Heloise i Michael Kohlhaas på Den Jyske Opera i august 2019. Hun har i den seneste sæson medvirket i anmelderroste solistroller i både Passageren, Carmen og Kleopatra.
Dorothea Spilger, mezzo-sopran, kunne opleves i hovedrollen som Lisa i den rørende og grufulde opera om holocaust, Passageren.
Michael Ha, tenor, som kan opleves som Junker Wenzel von Tronka i Michael Kohlhaas og tidligere har sunget Nemorino i Elskovsdrikken på Den Jyske Opera (2017),
Valerian Ruminski, bas, som debuterer på Den Jyske Opera som Kurfyrsten af Brandenburg i Michael Kohlhaas og senere på sæsonen synger Fyrst Gremin i Eugen Onegin.

Solister, Den Jyske Operas Kor, TalentU og Aarhus Symfoniorkester dirigeres af Jonas Alber, som debuterer på Den Jyske Opera med Michael Kohlhaas. Han har tidligeret gæstedirigeret på Volksoper i Wien, Deutsche Oper i Berlin, Teatro Real i Madrid m.fl. og været Generalmusikdirektor ved Staatstheater Braunschweig.

Partnere - Opera i parken:

Den Jyske Opera

Aarhus Symfoniorkester

Aarhus Kommune

 

Opera i parken er støttet af:

CAC fonden

Jyllands-Postens Fond

X