X
Musikhuset

Peaches

Show

Oplev showet: "There's Only One Peach with the Hole in the Middle"

”Shake yer dix, shake yer tits” – Oplev varieté-ekstravaganca af det radikal-feministiske popikon Peaches

Multikunstner Peaches har opbygget et omfattende kunstnerisk CV, med fokus på musik og performance på et utal af platforme gennem de sidste 20 år. Med sin musik har hun fået tusinder af mennesker til at danse rundt om på verdens klubber og har tilegnet sig plads i genrer, der traditionelt set har været mandligt domineret - blandt andet rock, punk, heavy metal og rap.

Peaches tekster er som en slags postmoderne poesi, der kredser omkring social ulighed, kropsidealer, køn og aldersdiskrimination. Hendes koncerter er eksplosive og udtryksfulde og består af musik, lyd, lys, mode, og visuelle effekter. Som mester i kompromisløs popularisering af ’det avantgarde’ har Peaches introduceret sex-positiv feminisme i koncerthaller verden over.

Vil du opleve showet HELT tæt på med ståpladser i orkestergraven, finder du billetterne her: Ståpladser forrest til Peaches' show.

Overdådigt show med noget på hjerte

Med showet There’s Only One Peach With the Hole in the Middle, skaber hun et futuristisk sceneshow, hvor hun inviterer knap 40 musikere og performere med på scenen. Gæsterne tæller blandt andet de Berlin-baserede lyd- og bevægelseskunstnere Hyenaz og den London-baserede højtflyvende trapezkunstner Empress Stah.

Peaches er inspireret af 1970’ernes varieté-shows og deres store LGBTQ-personligheder som Bette Midler og Liza Minelli. Med kostumer af den avantgarde hår- og modedesigner Charlie Le Mindu, leverer Peaches sin udgave af fortidens, nutidens og fremtidens queer-feminisme på scenen.

Peaches: I Mean Something from AJ Russo on Vimeo.

 

Det siger fansene om Peaches

Medvirkende

  • Koncept, instruktion, musik, vokal og udtryk: Peaches
  • Kostumer: Charlie le Mindu
  • Scene & Lys: House of North
  • Musikalsk instruktion: Tif Lamson
  • Optrædende: Empress Stah, Hyenaz & mange flere
  • Dans: Nola Kinfolk
  • Sceneledelse: Dana Tucker
  • Livemusik: N.N.

Produceret af: International Summer Festival Kampnagel (Hamborg) i co-produktion med South Bank Centre London, Volkbühne Berlin og Musikhuset Aarhus

Sponsoreret af: Kulturstiftung des Bundes i forbindelse med ”20 Years of Peaches” i samarbejde med Kunstverein i Hamborg og støttet af Statens Kunstfond

Foto af: Magda Wosinska - The Wild Magazine

Aarhus Festuge 2019

Peaches er en del af et fantastisk Festuge-program i Musikhuset. Vi har noget for enhver smag. Der er både klassisk, comedy, dans og rytmiske koncerter. 

Klik her for at få et overblik over programmet. 

Praktisk information

Anbefalet alder: 15 år +

Indholdsadvarsel: Showet involverer nøgenhed og sprog, der kan opfattes som stødende og af seksuel karakter.

OBS: Vær opmærksom på, at pladserne i orkestergraven er ståpladser.

Varighed: 1 time og 20 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

X