X
Musikhuset

Isam B – acapella koncert

Koncert

Den altid karismatiske Isam B spiller to eksklusive a cappella koncerter i Musikhuset Aarhus og DR Koncerthuset til efteråret.

Med et stort bagkatalog og en fantastisk stemme, der rammer og rører publikum, er Isam B klar til koncert i Musikhuset.

Akkompagneret af et kor på 30 mennesker, vil Isam B lave noget han aldrig har gjort før – a cappella koncerter. Ingen musikalske instrumenter, band eller effekter. Blot ord, stemme og sjæl vil være i centrum for koncerterne.

Jeg har altid været fascineret af sjælen. Det er en af grundene til, at jeg kaster mig ud i at bruge sjælens talerør – nemlig stemmen, og kun stemmen.” udtaler Isam B.

I samarbejde med koret på 30 mennesker fra LightHouse Nørrebro, håber jeg at kunne tage publikum med på en rejse gennem mit sjælfulde univers på Lost For Words-albummet. Det bliver en anderledes koncert, hvor jeg håber at min vision, passion og kærlighed til mit håndværk, holder stik og folder sig ud til noget absolut originalt og unikt.

Kendte hits og nye numre fra Isam B

Sammen med koret vil den tidligere Outlandish frontmand spille de største sange fra sin lange karriere tilsat nyt materiale fra sit seneste album Lost For Words, hvor de to stærke singler Man With A Plan og Deep In The Shadows kan findes.

Musikken er sjælfuld, og går dybt ind, og spidder livets essens. Isam B skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet.

Det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedst ud af livet. Dette vil især komme til udtryk i a cappella formatet.

Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

X