X
Godsbanen

Corpus + Mandafounis = One One One

Corpus tager på Aarhus-turné med forestillingen One One One for at møde publikum der, hvor de er. Forestillingen er skabt af den prisvindende græsk-schweiziske koreograf Ioannis Mandafounis.

One One One er en hyldest til den menneskelige mangfoldighed, blikket, og følelserne der forbinder os.  Hvornår så du sidst nogen i øjnene i mere end kun et par sekunder? Hvad gjorde det ved dig?

I One One One er den eneste betingelse, at du holder øjenkontakt med den danser, som danser for dig. I One One One afspejler dansen mennesket på stolen, og forestillingen går først i gang, når du sætter dig. Og den slutter, når du rejser dig.
Forestillingen kan vare 30 sekunder eller 2 timer. Du bestemmer selv længden på din oplevelse, og du bestemmer selv, om du tager plads i stolen, eller om du blot vil være tilskuer.

I One One One bruger danserne dit blik og oversætter de følelser og reaktioner, der dukker frem i det, til bevægelser. Corpus-danserne præsenterer en sjælden, stærk og vækkende oplevelse. Du kender først styrken af den, når du selv har siddet i stolen.

Ingen af forestillingerne vil være ens.

Koreograf: Ioannis Mandafounis
Dansere: Hazuki Kojima, Alexander Stæger, Louella May Hogan og Alma Toaspern

Om Corpus

Corpus er et dansekompagni under Den Kongelige Ballet, som arbejder med skabelsesprocesser, nutidens æstetikker og umiddelbare fysiske oplevelser. Vores mål er at udvide opfattelsen af, hvilken effekt og relevans samtidsdans har i samfundet og på nationalscenen.

Corpus vil bevæge gennem bevægelse, da vi ved, at det fysiske møde kan noget helt særligt. Med kroppen i centrum præsenterer vi dig for både rå proces og nærværende forestillinger, der ønsker at sætte sig dybt i kroppen og skabe enestående oplevelser.

Vi er seriøse, men uprætentiøse og møder dig, som du er. Du er varmt velkommen.

Læs mere om Corpus

X