X
Musikhuset

Freddy's Blues Trio

Koncert

Oplev denne unge trio, når de giver deres bud på blues anno 2019.

Bluesmiljøet i Danmark og specielt i Århus, har de seneste par år oplevet mange unge mennesker der har taget genren til sig. Freddy’s Blues Trio består af musikere der aldersmæssigt alle er i 20’erne.

Fælles har de en stor forkærlighed for blues genren. De dykker ofte langt tilbage i tiden, og finder inspiration hos de gamle mestre som T-Bone Walker, Muddy Waters, Hound Dog Taylor, Jimmy Reed med flere.

Forsanger Frederik ‘Freddy’ Tygesen er en blændende dygtig guitarist, der virkelig har lyttet til de gamle helte. Han kan fortælle historier med strengene, og udlader energi gennem sine soloer.

Rytmegruppen består af Bassist Filip Dybjerg og Trommeslager Mathias Rindom. Alle tre har de en del erfaring og har delt scene med mange store danske og udenlandske kunstnere.

De er ofte at træffe i andre bands som f.eks: Big O & The Blue Quarters, Big Creek Slim Band, Natural Boogie, The Blues Overdrive mm.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal siddepladser ved spejbassinet. Vi opfordrer dig derfor til at komme i god tid eller selv medbringe en pude eller en stol, hvis du ønsker at sidde ned.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Freddy's Blues Trio er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet og bliver blandt andet taget i brug til denne koncert. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at der er liv i Musikhusparken hele sommeren. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen. De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med SparNord Fonden.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset

X