X
Teatret Svalegangen

Hva' Tror Du Selv?

Teater

Interaktivt teenageteater om tro og tvivl

Hva' Tror Du Selv? kredser om den spagat, unge skal lave mellem forældrenes “du vælger jo selv” og forvirringen over nutidens mange muligheder for åndelig orientering. For hvad er det for nogle valg, man står overfor, når man som teenager gør sit for at passe ind blandt vennerne og samtidig skal finde ud af, hvad man selv tror på?

Hvad tror du på? På Gud, Allah, Big Bang, ­karma ­eller mest på ingenting? 13-årige Ella skal snart ­konfirmeres. Forældrene er for nyligt blevet skilt, og mens faren styrter rundt og planlægger en konfirmation fyldt med pral, har moren lukket sig inde i New age-tænkning. Ella bliver venner med den nye pige Sofia, men da klassens populære pige, Charlotte, ­beslutter sig for, at hun ikke kan lide Sofia, bliver ­Ella sat på prøve. 

Tag din teenager i teatret

Hva' Tror Du Selv? er en smutvej til at mærke, hvordan man har det indeni og til at tale om det, der betyder noget. Unges hverdage, ensomhed og identitets­kamp foldes ud i denne interaktive forestilling, der hellere stiller spørgsmål end leverer svar. Har vi mistet sproget og evnen til at tale om de store spørgsmål? Hvor forsvandt det hen, og hvorfor spørger de voksne kun ind til, hvordan det gik til fodbold, eller hvad vi lærte i engelsk? Hva' Tror Du Selv? sætter nye ord på eksistentielle spørgsmål, og gør dig klogere på din tro og tvivl. 

X