X
Godsbanen

Aphyxion + Beneath The Silence + Among Phantoms

APHYXION er tilbage – og de flytter grænserne for deres lyd endnu en gang!
Selvom det ikke er mange år siden, at det unge band blev udnævnt til ”the saviours of melodic death metal” af verdens største metalmagasin, Metal Hammer, så er APHYXION ikke et band der forfalder til genredefinitioner. Det blev bevist med deres seneste album, \'Aftermath\', som bevægede sig i grænselandet mellem dødsmetallen og metalcore – noget, der skabte et lydbillede, der tog bandet til helt nye højder. Aftermath fejede hen over den europæiske heavy-scene gennem 2017 og 2018, og albummet streamede mere end 4 millioner gange, alt imens bandet spillede over 100 shows rundt omkring i Europa.

Ikke mange metal-bandmedlemmer kan sige, at de skal til at udgive deres tredje album i en alder af 24 år, men det er præcis det APHYXION er i gang med, med den kommende fuldlængdeplade, \'Void\', der kommer til at danne lydramme om denne koncert på Radar.

APHYXION har perfektioneret og fuldendt deres lyd med sange, der kommer til at varme mangt en nakkemuskel, råbe mange stemmer hæse og slide replay - knappen helt i bund. \'Void\' præsenterer en mere moderne og alternativ sangskrivning – et modigt skridt for bandet, der træder længere væk fra den dødsmetal-lyd, der formede bandets første sange for mere end 12 år siden.

Med sig til koncerten har de Beneath the Silence og Among Phantoms.

X