X
Godsbanen

Satanique Samba Trio (BR) + Ærkenbrand

Alle afkroge af den traditionelle brasilianske musik er blevet endevendt i Satanique Samba Trios udforskende musikalske rejse. Fra samba til forró, over bossa nova og lambada, har denne brasilianske (spoiler alert!) kvartet (jep, det er rigtigt, de er ikke en rigtig trio) siden 2002 sendt virulens, dissonans og provokationer ned gennem den stolte brasilianske musiktradition.

Deres musik er drevet af et simpelt, men frugtfuldt æstetisk mål: En dekonstruktion af de mest almindelige klichéer indenfor brasiliansk folkemusik. Deres konfronterende attitude på området forklarer måske deres navn: Ordet ”Satan” er hentet fra de hebræiske udtryk ”Ha-Satan”, der betyder ”the accuser, the adversary”.

Sagt med andre ord; hvis du nogensinde har spekuleret over, hvordan traditionelt brasiliansk folkemusik ville lyde, hvis det blev udsat for en forbandelse, så er Satanique Samba Trio den hurtigste og coolest måde at finde ud af det på!

Support: Ærkenbrand
Ærkenbrand er en Aarhus-baseret eksperimentalrock-gruppe, oprindeligt påbegyndt som en duo bestående af Antonius Lovmand og Sebastian Mørch i et afsides hjørne af Djursland. Bandet, der nu er udvidet til en kvartet med hhv. Andreas Thomsen og Zeki Jindyl, har siden 2014 udgivet et eklektisk bagkatalog på tværs af adskillige genrer og udtryk. Denne udvikling har senest taget en drejning ind i et unikt spændingsfelt mellem hypnotisk repetition og teknisk intensitet.

X