X
Train

SUFFERING HOUR + MALTHUSIAN

Koncert
SUFFERING HOUR

Suffering Hour er et black/death metal band fra Minneapolis. De startede som et thrash metal band i 2010, under et andet navn. Trioen dykkede derefter ned i black og dødsmetal i en s¯gen efter deres helt eget udtryk, og kom op til overfladen igen i 2017 med deres debut album " In Passing Ascension", der udkom via Blood Harvest Records. De fik hurtigt anerkendelse for albummet pga. deres unikke og formfuldendte kompositioner. Suffering Hour startede med at spille en håndfuld liveshows i USA, som opvarmning for nogle af de tunge drenge i branchen. Og ikke mindst spillede de p Covenant Fest i Montreal, og til Maryland Deathfest. I April 2019 udgav de en ny EP med den 18 minutter lange opus Dwell, også igennem Blood Harvest Records.

Suffering Hour er noget af det største der er sket i mange Âr indenfor ekstrem metal mht at skubbe genren, ind i nyt territorie, og deres musik appellerer bredere end til det gængse dødsmetal publikum p grund af deres mange forskellige inspirationer de fÂr flettet ubesværet ind i deres begsorte univers. Og hvis du er til Dead Congregation, The Chasm eller Mgla, s er der mødepligt! 

https://sufferinghour.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/SufferingHourMetal

MALTHUSIAN

Malthusian er et dødsmetal band fra Dublin, som startede med at spille i 2013. Det irske bands stil er en ondartet blanding af black, death og doom, der er lige til at knække hjernen på. Både deres demo "MMXII" og deres EP "Below The Hengiform" blev taget rigtig godt imod af pressen. Deres debut album "Across Deaths" blev meget indspillet passende omgivelser "Hellfire Studios" i Dublin, og er en yderligere forfining af deres evne til at skabe atmosfærisk, dissonant og ondartet dødsmetal, som kun de kan. Et must for fans af Portal, Impetuous Ritual og Grave Upheaval. 

G ikke glip af denne unikke chance for at se disse to bands på HQ, der ellers kun spiller i Danmark på den totalt udsolgte Killtown Deathfest (billetterne blev revet væk p 8 timer!!), og hvor Suffering Hour er et af de mest ventede navne overhovedet.

https://malthusian.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/malthusianDM

X