X
Musikhuset

Colorite Quartet

Colorite Quartet inviterer lytteren ind i et rum fyldt med nærvær, intensitet og tilstedeværelse.

Kvartetten har et bredt repertoire med amerikanske standarder, danske klassikere og originaler fra egen skuffe og der vil derfor være noget for enhver smag, når kvartetten inviterer til en eftermiddag i jazzens tegn i Musikhuset Aarhus. 

Med Emma Pilgaards fremragende fortællerevne flankeret af de tre rutinerede jazzinstrumentalister formår kvartetten at skabe et øjeblik, hvor musikken kommer til sin ret gennem glæde og smil.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal siddepladser ved spejbassinet. Vi opfordrer dig derfor til at komme i god tid eller selv medbringe en pude eller en stol, hvis du ønsker at sidde ned.

Emma Pilgaard: Vokal

Kristoffer Bliksted: Bas

Jesper Lørup Christensen: Trommer

Tuomas Korhonen: Piano

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Colorite er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert noget for dig.

Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet og bliver blandt andet taget i brug til denne koncert. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at der er liv i Musikhusparken hele sommeren. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen. De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med Spar Nord Fonden.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

 

X