X
Musikhuset

Kamla Marie & I-Trio

Koncert

Caribisk Rock Reggae med Kamla Marie & I–Trio

Med et enkelt set-up præsenterer Kamla Marie & I–Trio Roots Reggae og fortolker evigt aktuelle sange om kærlighed, retfærdighed og fred. Musikken bliver leveret i elegante versioner af dedikerede reggae folk fra Aarhus og Mols.

Repertoiret er hentet hos Bob Marley, Jimmy Cliff, Stephen Marley samt andre kunstnere med roots feeling og sange med noget på hjerte. Bob Marley var musikalsk foregangsmand og en åndelig vejleder, der gennem musik og tekster har formuleret og udtrykt universelle værdier som respekt og kærlighed, lighed og medmenneskelighed.

Sammen formår kvartetten at give sangene et nyt format og med enkelthed udtrykke og fremhæve sangenes kvalitet. Der er fokus på detaljer i melodi, tekster og basgangene, der får god plads.

Kamla Marie bor i Knebel, har rødder i Caribien, er sanger af hjertet og er lead-sanger i One Love Marley Band.

Ole Brockmann har hele livet været passioneret til Old School Roots Rock Reggaemusik. Han er bandleder i sit eget Reggaeband Slo Down og er sammen med Annie Grundtvig musikalsk ankermand i det nye store Bob Marley hyldest orkester, One Love Marley Band, hvor Casper Munkgaard også spiller med. Han er dedikeret til reggae og har en fortid i Sticks and Fire et af de store danske reggae band fra Aarhus.

Line-up:

Kamla Marie: Vokal

Ole Brockmann: Bas, vokal

Casper Munkgaard: Guitar, vokal

Annie Grundtvig: Keyboard, Cajon, vokal

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal siddepladser ved spejbassinet. Vi opfordrer dig derfor til at komme i god tid eller selv medbringe en pude eller en stol, hvis du ønsker at sidde ned.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Kamla Marie & I-Trio er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet og bliver blandt andet taget i brug til denne koncert. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at der er liv i Musikhusparken hele sommeren. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen. De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med Spar Nord Fonden.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

X