X
Musikhuset

I-Trio Feat. Kathrine Brøndsted

Koncert

OBS: Søndag d. 4. august er der en ændring i det musikalske line-up til koncerten ved Spejlbassinet. 

I-Trio Feat. Kathrine Brøndsted

I-Trio præsenterer Kathrine Brøndsted, en alsidig soul, blues og gospel sangerinde. Hun afløser Kamla Marie, der desværre er ramt af sygdom.

Kathrine Brøndsted har tidligere spillet koncert med One Love Marley Band. Med sin store varme stemme og personlige udtryk tryllebandt hun publikum med sin musikalitet, og det var en stor succes.

Til koncerten med I-Trio vil hun synge og fortolke Bob Marley, hvis musik og tekster har formuleret og udtrykt universelle værdier som respekt og kærlighed, lighed og medmenneskelighed.

Sammen giver kvartetten sangene et nyt format og med enkelthed udtrykker og fremhæver sangenes kvalitet. Der er fokus på detaljer i melodi, tekster og basgangene, der får god plads.

I-Trio består af Ole Brockmann, der hele sit liv har været passioneret til Old School Roots Rock Reggaemusik. Han er bandleder i sit eget Reggaeband Slo Down og er sammen med Annie Grundtvig musikalsk ankermand i det store Bob Marley hyldest orkester, One Love Marley Band, hvor Casper Munkgaard også spiller med. Han er dedikeret til reggae og har en fortid i Sticks and Fire et af de store danske reggae band fra Aarhus.

Line-up:

  • Kathrine Brøndsted: Vokal
  • Ole Brockmann: Bas, vokal
  • Casper Munkgaard: Guitar, vokal
  • Annie Grundtvig: Keyboard, Cajon

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal siddepladser ved spejbassinet. Vi opfordrer dig derfor til at komme i god tid eller selv medbringe en pude eller en stol, hvis du ønsker at sidde ned.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

I-Trio Feat. Kathrine Brøndsted er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet og bliver blandt andet taget i brug til denne koncert. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at der er liv i Musikhusparken hele sommeren. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen. De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med Spar Nord Fonden.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

X