X
Musikhuset

Dansk Amerikansk Musikklub

Koncert

Tag med på en musikalsk udflugt gennem den amerikanske sangskat - fra Muddy Waters, Ray Charles og Aretha over Marvin Gaye til Tracy Chapman og Prince

Kim Sagild realiserer en gammel drøm og har dannet trioen Dansk Amerikansk Musikklub. 

Som halvt amerikaner har den erfarne musiker, producer og komponist, Kim Sagild altid haft en drøm om at spille sine barndoms amerikanske musik. Kan man sin musikhistorie noget længere tilbage kender man også Kim Sagild fra bands som Buki Yamaz, Kasper Windings Kick, og produktion af Nanna, Thomas Helmig, Afrika-sangen og mm!

Den drøm går nu i opfyldelse med projektet Dansk Amerikansk Musikklub som er navnet på et nyt og spændende musikalsk samarbejde på tværs af generationer. Den fælles kærlighed til Blues, Soul, Rythm`n Blues og Jazz, spændende over 8 årtier, er inspirationen!

To nye kæmpetalenter - Cille Rowedder sang, Oliver Mønster guitar og sang, og så den erfarne, Kim Sagild guitar og sang - udgør den akustiske trio, som på kærlig vis fører publikum sikkert igennem den amerikanske sangskat. Fra Muddy Waters og Ray Charles over Aretha og Marvin Gaye til Tracy Chapman og Prince, kan alle genkende de elskede sange og nynne med. 

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal siddepladser ved spejbassinet. Vi opfordrer dig derfor til at komme i god tid eller selv medbringe en pude eller en stol, hvis du ønsker at sidde ned.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Dansk Amerikansk Musikklub er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet og bliver blandt andet taget i brug til denne koncert. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at der er liv i Musikhusparken hele sommeren. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen. De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med Spar Nord Fonden.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset

X