X
Radar

Penny Police + GRETA

Koncert

Oplev to spændende popartister fra den danske musikscene denne aften på Radar.

PENNY POLICE
Penny Police er et alias for den danske sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, som har imponeret med sit alternative greb på popgenren.

Hun er blevet sammenlignet med navne som Agnes Obel og Emiliana Torrini men er helt sin egen og har i den grad fundet sin helt egen niche. Dette blev understreget allerede i tilbage i 2014, hvor hun af MOJO Magazine blev fremhævet som et af højdepunkterne på SPOT med ordene: "Penny Police is way ahead in the way she thinks music".

Med hendes unikke og minimalistiske sound, og ikke mindst hendes luftige og fortryllende vokal, rammer hun noget ganske særligt, smukt og nærværende.

Hun har tidligere været VEGAs Udvalgte, og spillet koncerter på SPOT, Iceland Airwaves, Reeperbahn Festival og sammen med HUN SOLO mm., og er nu klar med ny musik, som igen tager projektet i en lidt anden retning, hvilket man allerede kan høre på den live session af nummeret ‘Take On a Little Love’ fra Abbey Road til fordel for velgørenhedsorganisationen Help Musicians UK.

GRETA
GRETA drager dig ind i sit univers af drømmende synthpop med sans for 80’erne men blikket rettet mod fremtiden. Musikken er både svævende og groovy med en kerne af naturligt strømmende melodier, foranderlige harmonier og en luftig vokal.

Selvom GRETA kun har udgivet to sange, har hun allerede spillet tre koncerter på årets SPOT, varmet op for svenske Jenny Wilson og spiller til en række sommerkoncerter, bl.a. Egmont og NewBees Festival.

I august udkommer PART I, den første halvdel af GRETAs debutalbum, som er indspillet og produceret i Berlin i samarbejde med den norske artist og producer Farao.

X