X
Godsbanen

StorySlam

Flagskibet i Teater Katapults StoryUniverse er StorySlam, der har vokset sig til at være Danmarks største historiefortællings-event! StorySlam er stærkt inspireret af newyorker-fænomenet The Moth og rummer sjove, alvorlige og skæve historier på 5-6 minutter fra hverdagens Danmark.

Fortællerne er ganske almindelige mennesker, der fortæller virkelige historier fra deres liv. Måske er det dig? Sæsonen igennem er det publikums fornemmeste opgave til hvert eneste StorySlam at heppe på og stemme aftenens favorit-fortæller videre. Som publikum er det altså dig, der bestemmer, hvem der vinder aftenens fortælledyst!

Begejstringen og spændingen i salen bliver ikke mindre af, at vinderne af sæsonens StorySlam-aftner går videre til GRAND SLAM, hvor en rejse for 2 personer til New York med indgangsbillet til The Moth står på spil! Det kan du læse mere om andetsteds her i kataloget.

Billetter kan kun købes på dagen, og i uformel StorySlam-stil får du en dåseøl i hånden, når du bliver lukket ind i salen – inkluderet i den lave billetpris.

__
Medvirkende Almindelige mennesker – måske dig! // Vært Thomas Kirk // Prisen er inkl. en dåseøl

X