X
Godsbanen

KÆRLIG HILSEN H.C. ANDERSEN

KÆRLIG HILSEN H.C. ANDERSEN er en fængslende, rørende forestilling om kunst, identitet og længsel. Et musikdramatisk og intimt portræt af en forfatter, vi troede, vi kendte: Historien om H.C. Andersen, som den ikke er blevet fortalt før.
Lars Bom har bearbejdet Andersens tekster til en monologforestilling. 15 stærke sange med sjældne og ukendte digte af H.C. Andersen udgør den musikalske kerne og er komponeret af de medvirkende musikere.

Den berømte forfatter får her lov at fortælle på en helt særlig måde. Alle ord i forestillingen er hans egne - fra digte, breve, dagbøger, romaner, optegnelsesbøger og eventyr. En intens og dramatisk fortælling, hvor han selv går bag masken og bag om den myte, han var så optaget af at bygge op.

H.C. Andersen trak vejret gennem sin fjerpen; omsatte alt i sit liv til kunst og omvendt. Men under hans kærlighedsaffære med både digtningen og nomadelivet lå ensomheden og længslen efter rødder og ægte kærlighed som et fundamentalt spor. Forestillingen er også et vidnesbyrd om en væsentlig kommunikationsform, der er gået tabt - brevskrivningen. Om hvad der sker med vores fælles historie i den digitale tidsalder, hvor papiret er tomt og håndskriften glemt.

__
Tekstmateriale H.C. Andersen // Dramatiker Lars Bom Skuespiller Lars Bom // Musikere Nicholas Kingo (keyboard og harmonika), Eva Malling (kontrabas) og Benita Haastrup (trommer) // Instruktør Lars Bom // Instruktionskonsulent Moqi Simon Trolin // Scenografikonsulent Marianne Nilsson // Støttet af Koda Musikdramatik

Info og billetter her

X