X
HeadQuarters

Lunar (“Welcome, dear Mr. Pete” – Releasefest!)

Koncert
Release koncert for Lunars længe ventede EP, “Welcome, dear Mr. Pete”.

_______________________

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Entré i døren: 50 kr.

 

Aftenens program:

➤ DJ TBA: 19.00-20.30

​➤ Velkomst: 20.30

➤ Video forpræmiere: 20.35

➤ DJ TBA: 20.40-22.00

➤ Koncert med Lunar

➤ HQ Resident DJs: 23.00-05.00

 

Den 23. August udsender Lunar deres længe ventede EP, “Welcome, dear Mr. Pete”, digitalt og på vinyl. Aftenen fejres med koncert, DJ og en række special guests TBA.

 

Den cinematiske popgruppe udsendte i 2017 deres første udspil “Mirrors”, en udgivelse der vidnede om religiøse anfægtelser og mørke progressive idéer. Siden da har gruppen udmærket sig med højt musikalsk potentiale, som blandt andet har budt på synthpop udspillet “Anyone Everywhere // Part Two”, samt en række markante liveoptrædener ved blandt andet Spot Festival og Lunar Session Night.


 

Kommende udspil “Welcome, dear Mr. Pete” åbner op for Lunars visioner om at dyrke musikalske og tværkunstneriske projekter. “Pladen ligger under for dogmer og et koncept, der opstod i vores fascination for 80’er science fiction, David Lynch mystik og skrabede båndproduktioner.“ (Christian, Lunar)  

Af Lunar som live-act kan der forventes en konceptuel tilgang til helhedsoplevelsen. 
Med inddragelse af mystik, mørke og romantik inviterer Lunar til en nostalgisk rejse tilbage til 60’ernes og 70’ernes progressive popscene, og spiller fandango med enhvers musikalske anticipation. 

Videoforpremiere: 
Som en del af aftenen vil instruktør og konceptudvikler Arshia Simon Eskandari, præsentere et uddrag fra kommende konceptfilm, med udgangspunkt i “Welcome, dear Mr. Pete”.  

X