X
Godsbanen

Sound 4 Postboxes

De to danske lydkunstnere, Anders Vestergaard & Kåre Elers, står bag værket Sound 4 Postboxes. Fire pakkepostkasser ombygget til lydbokse afspiller lydværket som udelukkende er skabt på baggrund af optagede lyde fra hverdagen. Lyde vi kender når en låge knirker, en container bliver lastet på en lastbil eller en rullekuffert vi trækker efter os på et fortov. Lyde der i Sound 4 Postboxes bliver til musik uden der bliver spillet på et eneste instrument eller sunget en eneste tone.

Med Sound 4 Postboxes undersøger lydkunstnerne Vestergaard & Elers hvordan et lydkunstværk interagerer med omgivelserne. Vil omgivelserne ændre eller påvirke vores opfattelse af kunstværkets egen fortælling? Hvilken historie forestiller vi os selv udspille sig i de fire postkasser?

Lydkunstnerne er kendt for deres arbejde langt ud over landets grænser. Under navnet Strange Party Orchestra har de i mere end tredive år komponeret musik og lydkunst der er blevet brugt ved hundredevis af liveoptrædender, teater, film, Ny Cirkus, radio og tv samt museer, gallerier og kunstudstillinger i Europa. En stor del af dette arbejde er publiceret på tolv cd/vinyludgivelser. I Danmark er de nok mest kendt for deres samarbejde med den allestedsnærværende multi- og provokunstner Kristian Von Hornsleth.

X