X
Godsbanen

Den Nøgne Buffet

Sæt dig til bords ved Den Nøgne Buffet. Du præsenteres for et sammensat menukort bestående af poesi, visuals, smagsoplevelser og et lydunivers der vil guide dig gennem buffeten.

Den Nøgne Buffet er en interaktiv performance installation skabt og fremført af digter Stine Solbjörk Prezebe og filmskaber Julie Kaja Prezebe, som står bag kunstnerkollektivet Prezebe Productions. Den Nøgne Buffet er baseret på Stine Solbjörks nye digtsamling. Poesien er upoleret pikant og digtene tager udgangspunkt i intime oplevelser omkring mad og pussige hverdagsoplevelser.

Performance installationen varer 40 minutter, herefter vil der være artist talk hvor du kan møde kunstnerne bag.
De vil fortælle om tilblivelsen af digtsamlingen, om at arbejde tværkunstnerisk med sammensletningen af poesi, film, lyd og mad.

STED Godsbanen, kedlen
Tid 06.09 kl 12- 13:30
Pris 50-75 kr kr.

Om Prezebe Productions
Prezebe Productions er et kunstnerkollektiv i Aarhus, der skaber tværkunstneriske kunstprojekter ved at koble kunst, poesi, film og musik på tværs af platforme. Kollektivet samarbejder tæt med musikere, kunstnere, filmfolk og performere fra ind og udland. Målet er at belyse tabuer og udfordre normer, og bidrage til debatten om emner omkring køn, seksualitet, kropsidealer og identitet.

Smag på den interaktive performance installation skabt af Prezebe Productions.

X