X
Musikhuset

Karmen Trio

Koncert

Karmen Rõivassepp er en estisk jazzvokalist, der i løbet af de 6 år hun har været i Danmark har etableret et godt navn på den aarhusianske jazzscene. Hun anerkendes for sin instrumentlignende sang og klare lyd. Rõivassepp er blandt nutidens mest alsidige jazzvokalister, da hendes musikalske horisont varierer fra traditionel bigband og standardjazz, moderne jazz og eksperimentel improviseret musik til klassisk kormusik. Hendes debutalbum Dance of Sounds blev nomineret til Årets Nye Danske Jazznavn på DMA Jazz 2018 og netop for nylig var hun den første til at modtage Aarhus Jazz Talent-prisen.

Bandlederens vokal er slående i deres renhed, hendes rækkevidde og hendes pitching imponerende. Og hun er harmonisk opfindsom, når hun dekorerer melodier med indviklede, scat-sung-sætninger. ”- Thomas Rees, Downbeat Magazine (2018)

„Rõivassepp forekommer ved tilhøre den kategori af sangere, som betragter stemmen som et instrument i sig selv. Hendes behandling af hver tone er udsøgt og hun fremtræder overbevisende med løfter om mere. ”- Jakob Hassing, JazzSpecial (2018)

Arrangør: Musikhuset Aarhus

X