X
Musikhuset

Chamber Philharmonic Europe

Koncert

Chamber Philharmonic Europe

Chamber Philharmonic Europe blev grundlagt i 2006 i Köln, Tyskland og engagerer over 60 af de mest talentfulde unge musikere fra 18 europæiske nationer. Dets fremragende høje kunstneriske niveau bekræftes i de mange koncerter og festivaler, som orkesteret har spillet over hele kontinentet samt af presserapporter og kritikere.

Siden starten blev Chamber Philharmonic Europe bygget på en bred vifte af erhvervserfaring. Af hensyn til at promovere den yngre generation har orkesteret også til formål at give lovende kunstnere mulighed for videreudvikling i de forskellige sektioner. Det er fra dette princip, at Chamber Philharmonic Europe er i stand til at skabe en kreativ arbejdsatmosfære gennem generationer, der inspirerer ensemblet med stor motivation.

Repertoiret for Chamber Philharmonic Europe spænder fra barok til moderne: klassisk symfonikoncerter, kammerkoncerter og operaer. I sæsonen 2017/2018 optrådte Chamber Philharmonic Europe over 45 koncerter i hele Europa, hvorved vores musikere var gæst i mange anerkendte koncertsale og operahuse, herunder Théatre des Bouffes-Parisiens Paris, De Munt Oper Bruxelles, Koninklijk Teater Carré Amsterdam, Pavilion Theatre, Dublin, Conway Hall, London, Gürzenich Saal, Köln, Grand Théatre de la Ville Luxemburg, Tonhalle, Düsseldorf, Palladium og Malmö.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus

X