X
HeadQuarters

Hong Kong + Support: Pacific Swell

Koncert

Hong Kong er en ung dansksproget indie pop-duo bestående af fætrene Joachim Schierning og Johan Knutz Haavik.

_______________________

➤ HQ åbner: 19.00

​➤ Koncertstart: 20.00

➤ Forsalg: 50 kr.

➤ Entré i døren: 70 kr.

➤ HQ Resident DJs: 23-05

➤ Kærlighed: 110%

Hong Kong:

Der er højt til himlen i Hong Kongs excentriske tilstandspoesi, hvor kantede melodier, flydende guitarer og Johans kælne vokal er vanedannende, når man først har fået færten af den. Tekstuniverset byder på fragmenter fra Københavns Nordvestkvarter og tågede minder fra en tur til Hong Kong.

Duoen står bag numre som ”Blomster og Porcelæn” og ”Salt eller Soya”, som begge har opnået massiv airplay på P6-Beat. Deres debutalbum “Sundowner” (2018) udkom sidste år, og modtog rosende ord fra blandt andre Politiken, Soundvenue og Undertoner med på vejen. Nu er Hong Kong tilbage med deres nyeste sommersingle ”Dharma Bums” – og der er mere på vej.

Bandet har valgt at holde et koncertmæssigt stille forår + sommer ‘19 for at lade op til denne efterårsturné, hvor de står klar med et spritnyt show.

+ Support: Pacific Swell

Pacific Swell er lyden af de dage, hvor de få glimt fra aftenen deler plads i sengen med den dårlige samvittighed og en insisterende varme, der kun kan holde dig vågen. Fastklemt mellem bølger og støv, udbrændt country, svenske læger og mexicanske dødedage trækker Pacific Swell dig tilbage ud i tågerne og forbi de kulørte lamper til et sted, hvor det er okay at glemme dagen i morgen. I begyndelsen af 2019 udgav de deres debut album “Horrific Smell” og har siden da turneret både i Tyskland og Baskerlandet.

Til efteråret drager de igen sydpå med Turquoise Sun på en tour, der vil tage dem gennem Tyskland, Schweiz og Østrig.

X