Guidet tur: Kvinders liv i oldtiden

X
Moesgaard Museum

Guidet tur: Kvinders liv i oldtiden

Tag med på en guidet tur i Moesgaards oldtidsudstillinger og oplev kvindernes skiftende roller gennem tiderne. Fra bondestenalderen, hen over bronzealderen og frem til de magtfulde nonneklostre i middelalderen, kastes der lys på kvindernes liv i fortidens Danmark. Det er en historie om undertrykkelse, men også om styrke. Om glemt rigdom og skiftende religioner og med kvinden i centrum. Den guidede tur gør med friske øjne og nye videnskabelige metoder både kvindernes og vores fælles historie rigere.

Pris: 150 kr./person. (Børn og unge 0-17 år: 75 kr./person)
KØB BILLET TIL EN GUIDET TUR

Bemærk, at du udover billet til den guidede tur skal have en særskilt entrébillet. Børn under 18 har gratis entré. Du kan købe din entrébillet på forhånd HER

Er du medlem af Klub Moesgaard?

Som medlem af Klub Moesgaard får du 50% rabat og kan købe billet til 75 kr./person. Log ind med dine medlemsoplysninger for at bestille med rabat.

Er det trygt at deltage på en guidet tur?

På de guidede ture bruges høretelefoner, så det er muligt at holde afstand til guiden og andre deltagere. Høretelefonerne rengøres og afsprittes forud for hver guidet tur. Antallet af deltagere vil være begrænset til 15 personer.

 

X