Guiding Star Orchestra

X
Atlas + Voxhall

Guiding Star Orchestra

Koncert

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 19. februar til den 15. juli. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Guiding Star Orchestra er et kollektiv af musikere, som brænder for at spille instrumental roots-reggae musik med en dyb, meditativ og samtidig udadvendt vibration. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

 

Kollektivet består af disse dygtige og erfarne musikere:

Oilly Wallace (OTOOTO) på sax
Morten McCoy (Bremer/McCoy) på keys
Malte Kaptain (Total Hip Replacement) på trompet
Zigge Kreutzmann (Wafande) på bas
Steve Borth (Chllgr) på sax
Laurits Quist Bilén på trombone
Endurance (Jah Viisdom/Ras Adam) på trommer
Tobias Elof på guitar & 'ukulele
Jonas Yagoubi (Dub Healers) på percussion
Mikael "Flenseren" Flensborg (Hess is More/AV AV AV) på dub-knapperne

Deres første single "Upfull Melody" er blevet spillet af flere af de største europæiske soundsystems heriblandt King Shiloh og Blackboard Jungle. Dertil har den legendariske, engelske DJ David Rodigan gentagne gange spillet Guiding Star i sit radioprogram på BBC Radio 1Xtra. Alle Guiding Stars udgivelser er indspillet 100 % analogt uden mulighed for at editere i de musikalske præstationer. Dette skaber et rum for, at man kan fokusere på det vigtigste i musikken - nemlig helheden!
Anmeldercitat
"Som lytter får man for alvor masseret både hjerte, krop og sind ved de næsten meditative og melodiøse instrumentalnumre, der resonerer som musikalske ekkoer fra en svunden tid i reggaehistorien [...]." (Gaffa, 2019)
Links
Guiding Star Orchestra på Facebook
Twitter
Instagram
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

X