HØJT TIL LOFTET

X
Train

HØJT TIL LOFTET

Koncert
Højt Til Loftet

 

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, så kom med på Train og gem dig for kulden, når vi sammen med Sulka og mange andre skruer op for varmen og sparker gang i festen.

 

Det legendariske “Højt Til Loftet” er tilbage for en aften. Med de originale kræfter bag Højt Til Loftet bringer Aarhus Volume og Ohwell Booking den magiske stemning fra gamle dage tilbage i nye rammer. Højt Til Loftet var et unikt koncertkoncept skabt i utraditionelle rammer med formålet at give den århusianske ungdom et sted at udfolde sig og vokse. Nu vil der for en aften igen være højt til loftet!

 

Med helt varme tunes og en lækker bar skruer Aarhus Volume, Ohwell Booking og Train op for lydsystemet og giver dig en magisk, farverig aften med kæmpe humør og god musik!

LINE-UP:

 
SULKA
Soundvenue skriver…

“Sulka har en stil, der er unik på den danske hiphopscene. Hun insisterer på, at teksterne må – eller måske endda skal! – være komplekse og poetiske. Hendes Tue Track-producerede debutalbum ‘Epoker’ er eksempelvis fyldt med spidsfindige formuleringer og poetiske vendinger. Det er et stemningsfuldt værk, der gør en dyd ud af at være nuanceret, men samtidig også tør udfordre undergrundsrappens former: Sulka er ikke bare sådan en støvet boom bap-rapper, der ville ønske kalenderen sagde 1996.”

 
Yellow Spoon

Bag navnet Yellow Spoon gemmer sig de to silkeborgensiske venner Rasmus Sitarz (drums) og Christoffer H.C. (keys). Musikken er 100% improviseret, når duoen spiller koncerter, ligesom alt det materiale, som de har udgivet på Youtube, er fri musik. Med hiphop som fællesnævner og ikke som begrænsning kan man forvente smækre, sprøde og nakkebrækkende beats.

 
Anamo

Anamo er et nyt skud på den århusianske Hiphopscene. Med deres afslappede og old-school stil tager de lytteren med på en rejse igennem R&B og den mere klassiske Hiphoplyd og sikrer en rolig men stadig interessant liveoplevelse.

 
Resident DJ:
HansSOLO

 
HOST:
Sean-Poul 

 

Koncerten er med unummererede siddepladser. Se gældende retningslinjer på Train her.

X