Jul i Friheden

X
Tivoli Friheden

Jul i Friheden

Glæd dig til at opleve et sandt juleeventyr, når du besøger Jul i Friheden. 

Fang et magisk billede, når du spadsere igennem vores 70 meter lange lystunnel med 50.000 glitrende julelys og oplev mere end 16 kilometer juleranker og 3.000 udendørs julekugler, som får parken til at funkle og vække julestemningen hos store og små.  

Bodeby fyldt med himmelske mundfulde
Gå på opdagelse i vores hyggelige Bodeby, mens du nyder magiske juletoner fra julekoret. Bodebyen byder på traditionelle julelækkerier og spændene julemad fra Aarhus Mad & Marked. Nyd disse lækkerier imens du kigger på masser af gaveartikler og juleting, som du også finder i de hyggelige boder.

Oplev "Svanesøen" en magisk lysfestival
Den spektakulære lysbegivenhed "Svanesøen" i Tivoli Friheden er en fest af lys, der indeholder storslåede oplyste skulpturer, håndskabt ved hjælp af traditionelle kinesiske metoder.

Se det hele fra oven og for neden
Ud over de mange juleboder, vil det være muligt at se det hele fra oven, når Pariserhjulet og en stor del af Tivoli Frihedens forlystelser åbne. Sky-Tower bliver omdannet til Danmarks måske største juletræ på 65 meters højde klædt i intet mindre end 2,1 km lyskæder. Under Sky-Tower vil det være muligt at stå på skøjter og kigge op på stjernehimlen af julelys.

Underholdning for alle
Ingen Tivoli-tur uden at opleve Pjerrot, som spreder sand juleglæde blandt store og små med sit særlige juleshow. Du kan også hilse på Julemanden og alle hans drillenisser i Julemandens By, hvor der er travlt med at gøre klar til juleaften. Vil du gerne møde julemanden og Pjerrot, så se vores program for tider her. 

Frihedens eget band af julebjørne øver sig på klassiske julesange, som de har øvet sig på hele sommeren - og selvom den ikke sidder helt i skabet endnu, så øver de fortsat så de er klar til juleaften!  

Det bliver en magisk jul for hele familien, hvor jule-atmosfæren stimulerer alle dine sanser, når Tivoli Friheden åbner op for Jul i Friheden.

 

Bemærk at følgende forlystelser er lukket til Jul i Friheden: 
Cobra, Brand Alarm, Kænguru og Sky Tower 

X