Kammermusikfestival

X
Musikhuset

Kammermusikfestival

Klassisk og opera

Aarhus Kammermusikfestival byder sammen med Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium publikum velkommen til to forrygende dage i kammermusikkens tegn igen i 2020

I løbet af fire spændende koncerter vil et udvalg af dansk musiklivs bedste unge musikere optræde på kryds og tværs sammen med nogle af landets absolutte topmusikere.

Partoutkort til alle koncerter sælges for kun 400 kr. og kan købes her.

Du kan også købe billet til en enkelt af de fire koncerter. Læs mere om de enkelte koncerter herunder.

Åbningskoncert for Kammermusikfestivalen

Festivalens åbningskoncert bliver et rent fransk festfyrværkeri. Vi skal høre musikalske perler og fortryllende sange af de to kvindelige komponister Lili Boulanger og Germaine Tailleferre, samt Poulencs populære/kendte og fængslende klarinetsonate.

Læs mere om Åbningskoncerten og find billetter.

Engelsk Impressionisme

Vi dykker ned i et lidt overset men fantastisk spændende område af musikhistorien med engelske klangfarver og et væld af spænding og mystik. 

Læs mere om Engelsk Impressionisme og find billetter.

Scener fra Rusland

Rusland er et overdådigt skatkammer for enhver med interesse for klassisk musik, og i løbet af denne aften præsenteres et nøje udvalgt udsnit af landets musikalske guld.

Læs mere om Scener fra Rusland og find billetter.

Klezmerfest og lyriske danse

Festivalen rundes af med en festlig koncert hvor dansen kommer i højsædet og bliver bearbejdet musikalsk i dens forskellige afskygninger.

Læs mere om Klezmerfest og lyriske danse og find billetter.

 

Køb Partoutbillet her.

 

X