Klassisk musik i Aarhus

Aarhus gemmer på et talentfuldt bagland af klassiske musikere, der glædeligt viser deres evner frem til glæde for et vellidt publikum. Både Musikhuset og Aarhus Symfoniorkester giver jævnligt klassiske koncerter, hvor blandt andet også Musikkonservatoriets talentfulde studerende bidrager med mange gratiskoncerter, hvor de spiller et blandet repertoire af deres instrumenter. Derudover er der mange professionelle og dygtige musikere, som imponerende viser hvordan dedikation kan tage en langt, når de alene og sammen med andre spiller og synger på de store scener.  Finder du en klassisk koncert, der vækker din interesse, kan du markere den som favorit og nemt finde den igen under ’mine favoritter’. Du kan derudover klikke ’gå til køb’ for at gå direkte til billetkøb hos den enkelte koncertudbyder og sikre en billet med det samme. Ud over klassiske koncerter kan du på Kulturportalen få et overblik over andre koncerter, teaterforestillinger, museums- og kunstudstillinger, comedyshows, familieoplevelser og foredrag.

Musikhuset

Morgan Kvintetten

Klassisk og opera

En storslået kvintet bestående af:

Lee Morgan, klarinet

Klarinettisten Lee Morgan er født i USA, hvor han studerede i Cleveland og Chicago hos Robert Marcellus. I studieårene spillede han som freelance assistent i Cleveland Orchestra og Chicago Symphony Orchestra. Fra 1976-80 var han ansat som soloklarinettist i Oklahoma Symphony Orchestra og fra 1980-82 som soloklarinettist i Atlanta Symphony Orchestra.

I 1982 kom han til Danmark, hvor han konkurrerede sig ind som soloklarinettist i Det Kgl. Kapel. Lee Morgan er en meget aktiv kammermusiker i ind- og udland, bl.a. som medlem af Den Danske Blæseroktet, som han har indspillet flere cd’er med; bla. Mozarts Gran Partita serenade.

I 2001 var han gæsteprofessor ved University of Michigan, USA. Lee Morgan er desuden lærer ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Lee Morgan har forestået et mere end fire timer langt undervisningsprogram i klarinetspil i serien "Play with a Pro" som via internettet lanceres over hele verden til musikstuderende og professionelle.

Charlotte Rafn Welzel, violin

Charlotte Rafn Welzel begyndte at spille violin i en alder af 4 år, hos Tove Detreköy på Det Danske Suzuki Institut.

I en alder af 13 år begyndte hun studier hos prof.Milan Vitek,og studerede 1990-1995 på Det Kgl.Danske Musikkonservatorium og i Oberlin, Ohio, ligeledes hos Milan Vitek.

I 1995 konkurrerede Charlotte sig ind i Det Kgl.Kapel, men inden hun tiltrådte stillingen som 1.violinist, studerede hun i Tel Aviv, Israel, hos Prof.Chaim Taub.

I år 2000 flyttede Charlotte til Berlin. Her studerede hun hos koncertmester Daniel Strabrawa (Berliner Philharmonikerne) og senere hos Alessandro Cappone (Berliner Philharmonikerne). I Berlin spillede hun i Ensemble Oriol under ledelse af bla.Christian Tetzlaff, og hun assisterede ved flere lejligheder i Berliner Philharmonikerne under ledelse af Claudio Abbado,Sir Simon Rattle m.fl.

Charlotte har deltaget i mange kammermusikalske sammenhænge og kammerorkestre, herunder Mahler Chamber Orchestra. I 2003 blev hun fastansat ved Deutsche Oper Berlin v. chefdirigent Christian Thielemann. Charlotte er nu fastansat i Det Kgl.Kapel igen siden 2006.

Emilie Eskær, cello

Emilie Eskær er uddannet hos prof. Asger Lund Christiansen og på Det kgl. Danske Musikkonservatorium hos prof. Torleif Thedeen. Videre studier i solistklassen hos prof. Frans Helmerson på Musikhochschule Köln. Hun har deltaget i mesterkurser hos verdensberømte cellister som Ralph Kirshbaum, William Pleeth og Janos Starker.

Som helt ung optrådte E.E. som solist med bl.a. Radiosymfoniorkesteret i EBUfinalen for unge solister ligesom hun var medlem af European Union Youth Orchestra og Gustav Mahler Jugendorchester. Hun har modtaget talrige priser og legater, bl.a. Jacob Gades Musikpris samt B.Schrøder og H.Finnerups Musiklegat.

Emilie Eskær er en engageret og efterspurgt kammermusiker; ikke mindst som medlem af Eskær Trioen, som er tidligere 1.prisvinder i DR P2´s Kammermusikkonkurrence såvel som prismodtager ved flere internationale kammermusikkonkurrencer. Trioen er modtager af prestigefyldte priser og legater som Simon Spies Fondens Musikpris, Van Hauen Prisen og Gurli og Poul Madsens Legat. Trioens CD'er har høstet adskillige anmelderroser i ind- og udland, bl.a. i ”The Strad”. Trioen har desuden modtaget DMA priserne for Årets Kammermusikudgivelse samt Årets Klassiske Udgivelse.

Emilie Eskær er cellist i Det Kgl. Kapel.

Ettore Causa, bratsch

Ettore Causa er violaprofessor på Yale Universitet, USA. Han er kendt for sit passionerede og engagerede musikerskab og regnes for en af tidens førende pædagoger og bratschister. I 2000 vandt han både “P. Schidlof Prize” og “ J. Barbirolli Prize” for den smukkeste klang i den prestigesfyldte “ Lionel Tertis International Viola Competition” i England.

Ettore Causa optræder både som solist og kammermusiker på diverse internationale festivaler og i koncertsale som Carnegie Hall, Zurich Tonhalle, Tokyo Symphony Hall, Salle Cortot, Salzburg Festival, Tivoli Festival, Menuhin Festival, Norfolk Festival mm.

Foruden at være medlem af The Arabella String Quartet og Poseidon Kvartetten har han desuden optrådt med musikere som Boris Berman, Alberto Lysy, Ana Chumachenco, Ani Kava?an, Thomas Ades, Natalie Clein, Anthony Marwood og Pascal Roge` m.?.

Ettore Causa har udgivet meget anmelderroste CD-er på Claves med værker som Brahms Viola Sonater, værker af Schumann og adskillige egne transkriptioner af romantiske stykker, hvilket er blevet tildelt de prestigesfyldte “5 Diaposons”.

Ettore Causa har studeret på “The International Menuhin Academy” hos Johannes Eskær og Alberto Lysy og på Manhattan School of Music hos Michael Tree.

Julie Eskær, violin

Julie Eskær begyndte sine violinstudier hos Michael Malmgren og fortsatte dem hos professor Milan Vitek på Det kgl. danske Musikkonservatorium.

Videre studier hos Gerhard Schultz på Hochschule für Musik i Wien. Hun har deltaget i en række mesterklasser hos bl.a. Alberto Lysy, Ana Chumachenco, Sylvia Rosenberg, Zacher Bron, Christian Tetzlaff Roland, Ruggero Ricci og Ivry Gitlis.

Julie Eskær har modtaget en række priser og legater bl.a. Hvass Fondens Rejselegat, Holstebro Musikpris og Jacob Gades Musikpris. Hun er desuden modtager af det prestigefyldte rejselegat fra "Aennchen og Eigil Harbys Fond" efter debutkoncert fra Solistklassen på Det kgl. danske Musikkonservatorium.

Julie Eskær har været solist med adskillige orkestre i Danmark og i udlandet bl.a. Ålborg Symfoniorkester, Tivoli Symfoniorkester, Det Belgiske Radioorkester, Østrigske Kammerfilharmoni ,Københavns Kammersolister og Danmarks Underholdningsorkester.

Julie Eskær er medlem af Eskær Trioen, som snart har 25-års jubilæum. Trioen er kendt for deres medrivende og engagerede samspil og har givet utallige koncerter herhjemme og i udlandet. De bevæger sig frit i hele triolitteraturen fra de ældste værker til nykompositioner hvoraf flere er tilegnet dem.

Siden trioen i sin tid vandt P2s Kammermusikkonkurrence har de modtaget en lang række hædersbevisninger og priser i ind- og udland.

Julie Eskær er 1.koncertmester i Danmarks Underholdningsorkester.

Program:

W.A. Mozart - klarinetkvintet i A-dur, K. 581
Allegro
Larghetto
Menuetto
Allegretto con Variazioni

PAUSE

J.Brahms - klarinetkvintet i H-mol, op.115

Allegro
Adagio
Andantino
Con moto

Varighed: 2 timer eksklusiv en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

Musikhuset

Professor-indsættelseskoncert: Brandt Attema, basun

Klassisk og opera

Koncerten markerer den hollandske bas-basunist Brandt Attemas officielle tiltrædelse som adjungeret professor ved Det Jyske Musikkonservatorium.
Attema er basunprofessor ved Royal Conservatory i Haag og har siden 1999 været medlem af det nederlandske radiofilharmoniske orkester.
Se mere om Attema her.

Ved koncerten spiller Attema dels med sin duo Attema/Harring, med harpenisten Astrid Harring, der også er hans hustru, dels spiller han sammen med RAMA Trombones og basunprofessor Niels-Ole Bo Johansen.
Musikken ved tiltrædelseskoncerten er af Astor Piazolla, Eric Ewazen, Martijn Padding, Chiel Meijering m.fl.

Torsdag d. 22. november afholder Atterna masterclass på DJM for konservatoriets basunklasse.

Fri entré

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Debutkoncert - Sidsel Aja Eriksen, mezzosopran

Klassisk og opera

Ved denne debutkoncert er den dramatiske, følelsesladede og virtuose musik i højsædet. Musikkens karakter er både aggressiv, sexet, forhekset og fortabt. Komponisterne spænder over flere perioder og stilarter: Fra Vivaldi over Ravel til Benjamin Britten og Ture Rangström.

Sidsel Aja Eriksen kom til Det Jyske Musikkonservatorium i 2009. Efter kandidateksamen i 2014 tog hun til Amsterdams Dutch National Opera Academy i et år og sang bl.a. Marcellina i Figaros Bryllup af Mozart og Ruggiero i Händels opera Alcina. Hun studerede videre privat hos en Händel-specialist og medvirkede i Dutch National Opera and Ballets opsætning af Händels Ariodante.

I 2016 vendte Sidsel Aja Eriksen tilbage til konservatoriet i Aarhus som soliststuderende. Hun har sunget ved flere koncerter med Randers Kammerorkester, bl.a. altpartiet i Bachs H-mol Messe, og hun var en del af Aarhus Sommeropera i 2017. Hun er i øjeblikket engageret i Det Ny Teater i Københavns opsætning af Phantom of the Opera.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Den Jyske Opera

Carmen

Klassisk og opera

Oplev Den Jyske Operas moderne, rå og intense opsætning af Bizets klassiker

<?UMBRACO_MACRO macroAlias="Citat" starCount="4" quote="" quoteSource="Jyllands-Posten" />
<?UMBRACO_MACRO macroAlias="Citat" starCount="4" quote="" quoteSource="CPHCulture" />
<?UMBRACO_MACRO macroAlias="Citat" starCount="4" quote="" quoteSource="Ungt Teaterblod" />

Den underskønne og lidenskabelige Carmen nyder sit liv i øjeblikkets tilfredsstillelse. Først forfører hun José, men da hun begynder at kede sig, falder hun for Escamillo og driver José til vanvid af jalousi. 

Verdenspremieren på Bizets Carmen i 1875 var en katastrofe, men Bizets mesterværk blev allerede fra 2. opsætning én af verdens mest succesfulde og populære operaer. Oplev den udødelige opera med dens lidenskabelige kærlighedshistorie, uforglemmelige melodier og inciterende rytmer.

<?UMBRACO_MACRO macroAlias="YouTube" url="https://www.youtube.com/watch?v=qc7T-odqCfI" shortcutId="video" />

Om opsætningen

Carmens sanselighed, den kompromisløse frihedsfølelse, det kriminelle, det forbudte. Bizets fantastiske musik med alle de kendte melodier. Et råt og brutalt miljø - et Tarantino-agtigt filmunivers, hvor Reservoir Dogs møder Breaking Bad. Alt det kan du opleve i Den Jyske Operas opsætning af Carmen.

Det går ikke stille for sig, kan vi godt love. Tag Carmens temperament og tilsæt jalousi, et nutidigt, råt bandemiljø og både blod, sex, mord og kærlighed, og vi har en intens opera med en lidenskabelig kærlighedshistorie og uforglemmelige melodier og inciterende rytmer.

Historien

Carmen, en underskøn kvinde, arbejder på en cigaretfabrik. Da hun ser soldaten, Don José, som synes at være den eneste mand, der ikke er interesseret i hende, forsøger hun at forføre ham. Det lykkes hende let, og Don José bliver vildt forelsket i hende. Han opgiver sin forlovede, Micaëla, og følger med Carmen til smuglerlejren, hvor hun bor.

Den frie fugl Carmen begynder at kede sig og falder for en anden mand, den berømte toreador Escamillo. Don José bliver drevet til vanvid af sin jalousi og dræber til sidst Carmen uden for tyrefægtningsarenaen i Sevilla, imens tusinder tiljubler den sejrende Escamillo...

Holdet bag

Dirigent: Jérôme Pillement
Instruktør, scenograf og kostumedesigner: Thaddeus Strassberger
Lysdesigner: Jax Messenger

Medvirkende

Den Jyske Operas solister og kor

Aarhus Symfoniorkester
Se komplet sangerhold på Den Jyske Operas hjemmeside.

Praktisk info:

Synges på fransk med danske undertekster

Optakter:

En time før og 20 minutter før forestillingen

Ikke egnet for børn under 15 år.

Varighed: 2 timer og 40 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Den Jyske Opera

Musikhuset

Unge spiller klassisk, finale

Klassisk og opera

Finalen i Unge spiller klassisk
90 børn og unge mellem 13 og 21 år deltager i årets Unge spiller Klassisk konkurrence med klassisk musik på højt plan.
Halvdelen af de unge spiller indledende runde i Skanderborg resten i Viborg den 17. november. Kompetente dommere udvælger 16 solister og 3 ensembler fra hele regionen til finalen i Lille Sal i Musikhuset i Aarhus søndag den 25. nov. fra kl. 14-18.
Dommerne i finalen er udpeget af Det Jyske Musikkonservatorium.

Sydbank og Dansk Musikerforbund har sponseret præmier til de allerdygtigste.

Fri entré

Arrangør: Region Midtjyllands Musikskoler i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium.

Musikhuset

Kammerkoncert

Klassisk og opera

Klassiske studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller kammermusik.

Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere. Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aarhus har over 300 studerende inden for både klassisk, rytmisk og elektronisk musik. Konservatoriets offentlige koncerter er en del af de studerendes uddannelse. Der kan forekomme ændringer eller aflysninger med kort varsel – hold øje med kalenderen på forsiden af konservatoriets hjemmeside

Der er fri entré til konservatoriets koncerter.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Træblæser-kammerkoncert

Klassisk og opera

Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere. Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aarhus har over 300 studerende inden for både klassisk, rytmisk og elektronisk musik. Konservatoriets offentlige koncerter er en del af de studerendes uddannelse. Der kan forekomme ændringer eller aflysninger med kort varsel – hold øje med kalenderen på forsiden af konservatoriets hjemmeside: www.musikkons.dk

Der er fri entré til konservatoriets koncerter.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Klaveraften

Klassisk og opera

Klaverstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller et blandet repertoire for deres instrument, evt. sammen med andre instrumenter.

Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere. Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aarhus har over 300 studerende inden for både klassisk, rytmisk og elektronisk musik. Konservatoriets offentlige koncerter er en del af de studerendes uddannelse. Der kan forekomme ændringer eller aflysninger med kort varsel – hold øje med kalenderen på forsiden af konservatoriets hjemmeside: www.musikkons.dk

Der er fri entré til konservatoriets koncerter.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Eksamenskoncert, ensembleledelse: Förklädd Gud

Klassisk og opera

Ved sin eksamenskoncert i Ensembleledelse dirigerer Mathias Skaarup Sørensen Lars-Erik Larssons "Förklädd Gud" for kor, solister, orkester og recitator.

Det er lidt pudsigt at tænke på, at der findes forklædte guder her på jorden. De kan være svære at kende - de er jo forklædte - men der er alligevel noget, der afslører deres guddommelighed. De spiller musik, der fortryller deres omgivelser. De er gode mod dyr. De er ydmyge og taknemmelige. De har en kærlighed i deres øjne, der trøster og lindrer smerte i andres sjæl.

Medvirkende:
Kristine Mågård, sopran
Mikkel Thomsen, baryton
Josef Gottlander, recitator
Det Jyske Musikkonservatoriums Vokalensemble
Orkester delvis bestående af konservatoriestuderende

Fri entré

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Solistkoncert - Patricia Martin, klarinet

Klassisk og opera

Fri entré

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Debutkoncert - Paulo Duarte, komposition

Klassisk og opera

Koncerten byder på værker for små og større ensembler, skabt under komponisten Paulo Dias Duartes solistsklasse-studier ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Paulo Dias Duarte kommer fra Portugal, hvorfra han er klassisk uddannet guitarist. Senere har han også studeret jazz i London og skrevet musik for danse- og teaterscenen.

Medvirkende:
Ignacio Montero Requena - French Horn
Jacob Rønne Danielsen - Tenor Sax
Jens Mikkel - Bass
Jens Balder - Trombone
Renne Damsbak - Trumpet
Chris Williams - Alto Sax

Entré: 50 kr. + gebyr - køb billet

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Mesterkoncert Ewa Poblocka

Klassisk og opera

Den store og anerkendte pianist Ewa Poblocka giver mesterkoncert i Musikhuset!

Ewa Poblocka besidder et pianisttalent udover det sædvanlige. Det er blevet finpudset siden hun for første gang kastede sig over klaverlæringen som 5-årig.

Hun er ud af en musikalsk polsk familie, og studerede ved Academy og Music i Gdansk, hvorfor hun dimitterede i 1981 og læste siden videre i Hamborg. Derfra to karrieren fart. Klaverkonkurrencer i Vercelli, Bordeaux Warszawa og optrædender i en lang række af verdens største og mest anerkendte koncertsale fra London til New York har skabt hende et navn i den klassiske musiks verden. Nu kan du opleve hende i Musikhuset.

Til koncerten vil Ewa Poblocka fremfør værker af J. S. Bach og F. Chopin.

Koncerten er blevet til gennem et samarbejde mellem Aarhus International Piano Competition og Det Jyske Musikkonservatorium.

Varighed: 1 time. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset, Det Jyske Musikkonservatorium 

Musikhuset

PianoramaAkademiet - elevkoncert

Klassisk og opera

Koncert med talentfulde elever fra PianoramaAkademiet
PianoramaAkademiet er en aarhusiansk klaverskole, der fokuserer på talentudvikling gennem ekstra undervisningstid, fællestimer, koncerter og rejser.

På skolen går for øjeblikket 12 talentfulde, motiverede og dygtige klaverelever. Visionen bag PianoramaAkademiet er på den ene side at styrke den danske klaverkultur gennem seriøst arbejde med instrumentet og musikken, og flere af skolens elever er kommet videre på MGK og musikkonservatoriet.

En endnu vigtigere del af skolens vision er dog at give den enkelte elev mulighed for at udvikle sig musikalsk og personligt. Intensivt arbejde med musik er en unik mulighed for eleverne til at fordybe sig, at udvikle sig menneskeligt, at udtrykke sig kunstnerisk og i et musikalsk fællesskab at få oplevelser, der vil præge dem positivt resten af livet.
7 af skolens eleverne var i april 2018 på koncertrejse til Filippinerne med et flot koncertprogram, hvor blandt andet hele Carl Nielsens værk ”Klavermusik for Store og Smaa” blev opført. I sin helhed er det et utroligt flot værk med 24 forskelligartede klaverstykker, der kommer rundt i alle tonearterne, men som sjældent spilles på koncert.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Musikhuset

Tubasoiré

Klassisk og opera

Tubastuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller et blandet repertoire for deres instrument, evt. sammen med andre instrumenter.

Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere. Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aarhus har over 300 studerende inden for både klassisk, rytmisk og elektronisk musik. Konservatoriets offentlige koncerter er en del af de studerendes uddannelse. Der kan forekomme ændringer eller aflysninger med kort varsel – hold øje med kalenderen på forsiden af konservatoriets hjemmeside: www.musikkons.dk

Der er fri entré til konservatoriets koncerter.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Ensemble Pluma

Klassisk og opera

Læn dig tilbage, luk op for de romantiske toner, tag en dyb indånding - og lad dig rive med af stemningen! Oplev symfonisk kammermusik med dansante fortegn, spillet af et lille, intimt ensemble.

Ensemble Pluma er en ny sinfonietta (kun ét orkesterinstrument på hver stemme) bestående af studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium. ’Pluma’ er latin for en letvægtig fjer, og det er netop dette, der kendetegner ensemblets lette lyd, hvor hvert instrument kammermusikalsk står tydeligt frem.

Værker af Tchaikovsky, Fauré, Ravel og Shostakovich samt af Magnus Plejdrup og Jesper Madsen.

Fri entré

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Orgelkoncert

Klassisk og opera

Orgelstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller et blandet repertoire for deres instrument, evt. sammen med andre instrumenter.

Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere. Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aarhus har over 300 studerende inden for både klassisk, rytmisk og elektronisk musik. Konservatoriets offentlige koncerter er en del af de studerendes uddannelse. Der kan forekomme ændringer eller aflysninger med kort varsel – hold øje med kalenderen på forsiden af konservatoriets hjemmeside: www.musikkons.dk

Der er fri entré til konservatoriets koncerter.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Basunaften

Klassisk og opera

Basunstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller et blandet repertoire for deres instrument, evt. sammen med andre instrumenter.

Bemærk: Koncerten er desværre aflyst!

Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere. Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aarhus har over 300 studerende inden for både klassisk, rytmisk og elektronisk musik. Konservatoriets offentlige koncerter er en del af de studerendes uddannelse. Der kan forekomme ændringer eller aflysninger med kort varsel – hold øje med kalenderen på forsiden af konservatoriets hjemmeside: www.musikkons.dk

Der er fri entré til konservatoriets koncerter.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Trompetaften

Klassisk og opera

Trompetstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller et blandet repertoire for deres instrument, evt. sammen med andre instrumenter.

Ved koncerter på musikkonservatoriet møder publikum unge, talentfulde studerende, på vej til at blive professionelle musikere, sangere, musikpædagoger eller komponister/sangskrivere. Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aarhus har over 300 studerende inden for både klassisk, rytmisk og elektronisk musik. Konservatoriets offentlige koncerter er en del af de studerendes uddannelse. Der kan forekomme ændringer eller aflysninger med kort varsel – hold øje med kalenderen på forsiden af konservatoriets hjemmeside: www.musikkons.dk

Der er fri entré til konservatoriets koncerter.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium

Musikhuset

Jørgen Ellekilde, orgel

Klassisk og opera

Værker af Tjajkovskij, Ligeti, Bach og Messiaen – bl.a. Tjajkovskijs 1812-ouverture, transskriberet for orgel.

Fri entré

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium