Koncerter i Aarhus

Vi har samlet Aarhus’ store udvalg af koncertoplevelser her på Kulturportalen, så du nemt kan få et overblik over udbuddet af koncerter fra byens største kulturinstitutioner såsom Musikhuset, Train, HeadQuaters, Atlas og VoxHall. Herunder kan du se de kommende måneders koncerter, og flere kommer hele tiden til. Udvalget spænder vidt fra klassisk musik til rock, pop, jazz og meget mere. Der er noget for enhver smag, og det er bare at gå på opdagelse i Aarhus’ sprudlende koncertscener. Finder du en koncert, der vækker din interesse, kan du markere den som favorit og nemt finde den igen under ’mine favoritter’. Du kan derudover klikke ’gå til køb’ for at gå direkte til billetkøb hos den enkelte koncertudbyder for at sikre en billet med det samme. Ud over koncerter kan du på Kulturportalen få et overblik over teaterforestillinger, museums- og kunstudstillinger, comedyshows og familieoplevelser.

HeadQuarters

JazzFestival x HQ anno 2019!

Koncert

Velkommen til JazzFest x HQ anno 2019! 

Vi har sørget for et yderst lækkert program til jer, samt JazzJam hele natten. 

Få overblikket herunder, og læs yderligere om de forskellige orkestre under de enkelte events her på vores hjemmeside. 

OBS 1: Kun dørsalg, ingen forsalg af entrébilletter, så husk at komme i god tid. 

OBS 1: Vær opmærksom på, at vores åbningstider kan variere fra dag til dag. 

Vi glæder os til at se jer! 

<3 HQ 

 

Lørdag d. 13. juli: 

Kl. 21.30 – HQ Brassband – A Night In New Orleans (DK)

Kl. 23.30 – 03.00 – Late Night Jazz Jam – Aarhus Jazz Jam (DK) 

 

Søndag d. 14. juli: 

Kl. 17.00 – Hyggeholdet (DK)

Kl. 21.30 – AddisAbabaBand (DK)

Kl. 23.30 – 03.00 – Late Night Jazz Jam – Hyggeholdet Jam (DK) 

 

Mandag d. 15. juli: 

Kl. 19.00 – Farbror (DK) 

Kl. 23.30 – 03.00 – Late Night Jazz Jam – Jens Mikkel Madsen (DK)

 

Tirsdag d. 16. juli:

Kl. 20.00 – Odd Pocket (DK) 

Kl. 21.30 – B-Bike-Sun-Tree (DK) 

Kl. 23.30 – 03.00 – Late Night Jazz Jam – Lasse Mørck (DK) 

 

Onsdag d. 17. juli: 

Kl. 21.30 – Bossen, Büllen & Ballen (DK) 

Kl. 23.30 – 03.00 – Late Night Jazz Jam – Adrian Christensen (DK)

 

Torsdag d. 18. juli: 

Kl. 20.00 – Thorbjørn Stefansson Quartet (DK/SE) 

Kl. 21.30 – The Vooo Ca Ray feat. Johan Bylling Lang (DK)

Kl. 23.30 – 03.00 – Late Night Jazz Jam – Johan Bylling Lang (DK) 

 

Fredag d. 19. juli: 

Kl 20.00 – Walt Weiskopf European Quartet (DK/US)

Kl. 21.30 – Bangin’ Bülow’s Nice Jazz Quartet (DK) 

Kl. 23.30 – 03.00 – Late Night Jazz Jam – Anders Mogensen (DK) 

 

Lørdag d. 20. juli: 

Kl. 20.00 – Aloft Quartet (DK/SE) 

Kl. 21.30 – Faratuben (DK/ML) 

Kl. 23.30 – 03.00 – Late Night Jazz Jam – Thorbjørn Stefansson (DK) 

HeadQuarters

Odd Pocket (DK)

Koncert

Odd Pocket (DK)

Alberte Svenningsen (a-sax, s-sax), Gustav Nyboe Hagner (el-g, flh), Viktoria Søndergaard (vib), Jens Mikkel Madsen (b), Jens Emil Jensen (drm, comp)

Ny musik, der udfordrer lytteren

Odd Pocket er en kvintet med en vision om at skabe ny spændende og inspirerende musik, der både udfordrer lytteren med skæve rytmer og taktarter, men samtidig indfanger lytteren med stærke grooves, energisk fremdrift og catchy melodier.

Gruppen spiller originale kompositioner af bandleder Jens Emil Jensen (trommer), der bevæger sig i genren fusion/modern og gør det med en levende og dynamisk tilgang til sammenspil og improvisation.

Odd Pockets unikke lyd er både præget af de individuelle musikeres originale stil og sound samt en konstellation, man ikke støder på ofte.

Odd Pocket debuterede på Aarhus Jazz Festival 2018 og spillede bl.a.  hos Jazz & Venner (A-huset, Institut for X), hvor de også spillede til Vinterjazz 2019.

Odd Pocket indspiller i april 2019 sin debut-EP hos det nystartede jazz-label Jazzkataloget og håber at blive EP-aktuelle engang til sommer.

HeadQuarters

Late Night Jazz Jam – Lasse Mørck (DK)

Koncert

Late Night Jazz Jam – Lasse Mørck (DK)

Lasse Mørck (b), and others

Hjem fra Mexico for at spille op til jam

Lasse Mørck er mest kendt fra den københavnske jazzscene, hvor han i mange år har været en flittigt anvendt bassist.

Han er også for nyligt blevet hædret for sine kompositoriske evner, hvilke bl.a. har indbragt ham Jazznyt Prisen 2017 for debutpladen Imagining Places I’ve Never Been samt den prestigefyldte Årets Unge Jazzkomponist 2018 for en komposition fra hans seneste album The Aztec Creation Myth Suite.

På trods af, at han nu er bosat og har sit daglige virke i Mexico, har vi glæden af denne aften at kunne præsentere Lasse som jamvært på HeadQuarters.

HeadQuarters

B-Bike-Sun-Tree (DK)

Koncert

B-Bike-Sun-Tree (DK)

Jonas Due (trp), Lasse Mørck (b), Daniel Sommer (drm)

Trompettrio nyfortolker jazztraditionen

Tre af københavns absolut stærkeste karakterer inden for hver sit område af jazzen har samlet kræfterne i en dynamisk konstellation af den sjældne art: “trompettrioen”.

Trioens repertoire er centreret omkring jazztraditionen, som bliver fortolket i et yderst dynamisk, personligt og empatisk interplay. Trioen har som vision at formidle jazztraditionens nutidige relevans. Det handler om musikalsk autencitet, humor, jordnærhed og swing, og netop derfor forbliver musikken for evigt ny, spændende og saftig.

Lasse Mørck er i de seneste år blevet hædret for sit arbejde med Snorre Kirks Quintet samt for sine egne værker på debutpladen Imagining Places I’ve Never Been og i bandet Atlas Orchestra. Med sidstnævnte gruppe i ryggen løb han for nylig af med prisen som Årets Nye Unge Jazzkomponist.

Jonas Due har gjort sig bemærket med sin akkordløse sekstet Tabula Rasa samt figureret som en af de mest markante skikkelser på den eksperimenterende jazzscene. 

Daniel Sommer er en af de mere sjældne trommeslagere herhjemme. Ansvarsfuldt lægger han med et glimt i øjet det beat, som i stadig forandring kompletterer hans to kolleger. Sommer har medvirket på en lang række udgivelser, som strækker sig fra minimalistisk avantgarde til stærkt svingende straigt-ahead.

Musikhuset

Myles Sanko

Koncert

Fantastisk liveoplevelse med jazz/soulsanger Myles Sanko fra London

Myles Sanko, der bliver omtalt som soulmusikkens kærlighedsbarn, begyndte sin musikkarriere ved at synge og rappe til rytmerne fra DJ’s på natklubber.

Siden har han stået ansigt til ansigt med populære bands som Bijoumiyo, været support for den formidable Gregory Porter og arbejdet med funk-kongerne i gruppen Speedometer.

”For mig er musik nøglen til kommunikation mellem mennesker. Når jeg skriver, spiller og synger musik, så er det ikke for at passe ind i enten soul- eller jazzgenren – musikken kommer bare naturligt, og som den er,” forklarer Myles Sanko.

Lyt til nummeret Just Being Me fra Myles Sanko her:

Med sin ærlige, følsomme og ligefremme stil er han i stand til at koble fortid, nutid og fremtid. Myles Sanko indspillede sit debutalbum i 2013 – et minialbum ved navn Born in Black & White. Uden nogen form for reklame solgte albummer så godt, at Myles med det samme vidste, han havde fat i noget.

På det seneste album Just Being Me udforsker Myles Sanko sit indre jeg og er til stede i alle dele af musikken. Albummet udfordrer stil og genre og har fyldig instrumentalisering og farverige arrangementer.- det taler lige så højt og klart som et soul-album skal.

”Det her album handler om kærlighed, håb og politik. Just Being Me er begyndelsen på en ny musikalsk rejse. Det handler om mig, men i lige så høj grad om at dele med hinanden,” fortæller Myles Sanko.

Myles Sanko gæster Musikhuset som en del af Aarhus Jazz Festival 2019. Du kan læse mere om festivalen her

Arrangør: Musikhuset

Radar

Jeppe Zeeberg + Yngel

Koncert

Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement 

If Zeeberg isn't a genius then he certainly ranks pretty close to one. 
All About Jazz 

Jeppe Zeeberg er en af den danske musikscenes mest originale og egenrådige pianister/komponister. Hans musik er blevet kaldt A beautiful, convincing proposal for how modern jazz or contemporary music may sound af All About Jazz, og han er aktiv i utallige sammenhænge, både som bandleder og som del af kultbandet Horse Orchestra.  

Zeebergs nye projekt The Absolute Pinnacle of Human Achievement er en kvartet som består af en lille samling af Københavns friskeste (både modsat umodne og trætte) musikere indenfor det abstrakte felt. Bandet tager ved denne koncert udgangspunkt i den splinternye udgivelse Universal Disappoinement. 

Henrik Olsson, guitar
Jeppe Zeeberg, keys
Casper Nyvang Rask, bas
Anders Vestergaard, trommer 

YNGEL

Yngel er en guitarduo, der afsøger grænserne for guitarens klanglige anvendelse. Med præparationer, udvidet teknikker og alternative spillemetoder udfordrer Yngel den gængse opfattelse af guitaren.

De bruger simple værktøjer som sten og metalobjekter til at udforske og sammenflette forskellige tilgange til guitaren og dens lyd, kompositorisk såvel som improvisatorisk. De henter lige meget inspiration fra free jazz og punk som fra klassisk musik og folklore.

Yngel har i løbet af det sidste år turnéret i både Indonesien, Taiwan, Malaysia, Singapore, England og Danmark.

Duoen udspringer af den Københavnske undergrundsscene. Det danske jazzmagasin Jazz Special har beskrevet deres første album som en ”Post-alt-hvad-vi-før-har-haft-udgivelse. Post-komposition, post-metal, post-folk og post-afrikansk musik, post-avantgarde, post-funk, post-minimalistisk osv.”, og kaldte det samtidig ”den mest spændende jazzplade fra 2015!”.

Taus Bregnhøj-Olesen, guitar
Emil Palme, guitar

Præsenteres i samarbejde med Sun Ship.

Musikhuset

Happiness lives in the meanwhile

Koncert

Paulo Duarte skaber sammen med et stort ensemble en koncert-installation, som han kalder: Happiness lives in the Meanwhile.

Happiness lives in the Meanwhile er en kombination af musikforestilling og installationskunstværk, der handler om vores evne til at observere os selv og evaluere det stadium, vi befinder os på i vores stræben efter lykke. Inspireret af John Lennons citat: ”Livet er dét, der sker, mens vi laver andre planer,” fokuserer forestillingen på, hvordan vi - i jagten på lykke - kan blive ulykkelige. Med afsæt i idéen om at lykke er en form for mål eller belønning, vi opnår efter en lang række ofre.

Installationen består af fire skærme, der viser en live-koncert, som finder sted samtidig i det samme rum, hvor skærmene er placeret. Live-udsendelsen af interaktionen mellem publikum og musikken gør publikum/tilskueren i stand til at observere sig selv under koncerten og blive en del af installationen.

Paulo Duarte

Paulo Dias Duarte er en portugisisk prisvindende komponist, der begyndte sin karriere i midt-halvfemserne. Efter sine studier i klassisk guitar flyttede Paulo til London for at studere jazz på Middlesex universitet, og i 2014 færdiggjorde han en master i komposition på Trinity Laban konservatorium for musik og dans. Selvom hans primære fokus har været Big Band-musik, har han også skrevet musik til moderne dans, teater og film.

Varighed: 1 time uden pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset i samarbejde med det Jyske Musikkonservatorium

ARoS

Jazz & Poetry: Peter Laugesen

Koncert

Jazz & Poetry opstod i 60´erne sammen med beatgenerationen som en symbiose af digtning og jazzmusik.  ARoS kan på jazzfestivalen præsentere Danmarks fornemste repræsentant for denne genre, den aarhusianske digter Peter Laugesen, i selskab med et hold stjernemusikere fra den danske jazz- og rockscene bestående af Nikolaj Hess (piano), Per Christian Frost (guitar), Peter Vuust (bas) og Mikkel Vuust (trommer).  kr. 195 + gebyr

HeadQuarters

Bossen, Büllen & Ballen (DK)

Koncert

Bossen, Büllen & Ballen (DK)

Alexander Bossen (g), Christian Balvig (p), Frederik Bülow (drm)

Fremadstormende progjazz

Alexander Bossen har længe været aktiv på danske musikscene som komponist, guitarist og sanger i avantgarde-metalgruppen Oxx og som guitarist i en lang række avantgarde- og free-projekter.

Med sit store tekniske overskud og sin maksimalistiske tilgang til guitaren leder hans spil tankerne hen mod blandt andre hans label-mate Brandon Seabrook og Marc Ducret på sit mest aggressive.

Frederik Bülow er kendt fra Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet (BBNJQ), Balvig/Bülow/Christensen og Abekejser. Han vandt i 2014 en DMA med BBNJQ for Årets nye danske Jazznavn og har siden turneret i Europa, Rusland, Japan, Guinea og USA. Han er trioens ankermand – fra de mest energiske og interaktive passager til den intense tavshed.

Frederik Bülow er en travl musiker på den nordiske jazzscene på grund af sin indgående forståelse af en bred vifte af musik og grooves. Hans spillestil er intuitiv og dynamisk og blander på en ny måde jazz-traditionen med hip hop, Balkan og progressiv rock. Der er polyrytmik bag det hele.

Pianist Christian Balvig har gjort sig bemærket som komponist og arrangør og arbejder med store orkestre som Copenhagen Phil og Det Norske Blåsensemble.

Filtreret gennem deres eget ideosynkratiske sprog, “det polytmiske system”, spiller trioen ved hjælp af overvældende synths, dekonstrueret guitar-shred og polyrytmiske energiudladninger en tragikomisk, ikonoklastisk og først og fremmest fremadstormende progjazz.

HeadQuarters

Late Night Jazz Jam – Adrian Christensen (DK)

Koncert

Late Night Jazz Jam – Adrian Christensen (DK)

Adrian Christensen (b), and others

Innovativ bassist i spidsen for Late Night Jazz Jam

Adrian Christensen er en bassist på vej frem, nationalt som internationalt. Som bandleder eller co-leder af bands som Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet og Abekejser er han med til at trække jazzen i nye retninger, men er ikke bleg for at tage udfordringen op i form af nye genrebekendtskaber.

“Han ligefrem snakker gennem sine afro-insprirerede ostinater, der står som mejslet i lydbilledet. Det er talkin’ bass på et frækt og fordrende niveau og samtidig stabilt og nemt at mærke pulsen i. jeg vil postulere at Adrian Christensen her bringer en ny dimension til det, som salig Hugo Rasmussen oprindeligt leverede med Dørge og Jungle-orkesteret. Christensen har en meget moderne jazzlyd og masser af afro bag sit drive.”

Peter Rahbek, Jazz Special, november 2015.

HeadQuarters

The Vooo Ca Ray feat. Johan Bylling Lang (DK)

Koncert

The Vooo Ca Ray feat. Johan Bylling Lang (DK)

Johan Bylling Lang (a-sax, bar-sax), Emil Otto (voc, p), Jonathan Bruun Meyer (trb), Philip Akrofi (b), Søren Pedersen (drm)

New Orleans-ambassadører med kant og nerve

The Vooo Ca Ray, bedre kendt som HÅKU’s Husorkester, blev dannet i 2017 som en slags NOLA-ambassadør i Aarhus, der skulle gå forrest med at fremme budskabet om den unikke musik og kultur fra New Orleans på tværs af alle aldersgrupper – og lige præcis dette budskab skal fremmes denne aften.

Denne aften har bandet som noget helt specielt inviteret New Orleans-chefen over dem alle med til festlighederne – Johan Bylling Lang. Han står blandt andet bag Fringe Jazz Fest og er frontfigur i både Jazz Five og Tuesday Night Brass Band. Du kan forvente det helt store, når chefen selv tager både baryton- og altsaxen med på scenen.

Derudover finder man en croonsome tone i mikrofonen bag klaveret fra Emil Otto samt en gyngende, swingende og bundsolid rytmegruppe i Søren Pedersen på trommer og Philip Akrofi på bas. Alt dette i samspil med en skarp og excentrisk blæserduo bestående af basunist Jonathan Bruun Meyer, og i aftenens anledning Johan Bylling Lang, der vil hive niveauet og underholdningen i top fra start til slut.

Alle de udødelige kompositioner fra Professor Longhair, Dr. John og Fats Domino bliver fremført med kant og nerve og sætter under alle omstændigheder gang i dansegulvet.

Så kridt dine fineste laksko, og vær klar til en aften i kærlighedens, New Orleans’ og Aarhus jazz festivals tegn.

HeadQuarters

Late Night Jazz Jam – Johan Bylling Lang (DK)

Koncert

Late Night Jazz Jam – Johan Bylling Lang (DK)

Johan Bylling Lang (sax), and others

Københavns Mr. New Orleans fører an i jamløjerne

Saxofonisten Johan Bylling Lang er Mr. New Orleans i København og står bl.a. i spidsen for bands som Jazz Five og Tuesday Night Brass Band.

Dertil er han manden bag New Orleans-kulturfestivalen Fringe Jazz Fest, som foregår under Copenhagen Jazz Festival på Pumpehuset. 

Han har udgivet fire album i eget navn, senest i 2019 med A Little New Orleans Never Hurt Anybody Vol. 2 feat. Sasha Masakowski fra New Orleans og turneret over det meste af verden med Jazz Five, D/Troit, Babylove & the van Dangos og andre projekter.

HeadQuarters

Thorbjørn Stefansson Quartet (DK/SE)

Koncert

Thorbjørn Stefansson Quartet (DK/SE)

Isak Ingvarsson (t-sax), Rasmus Sørensen (p), Thorbjørn Stefansson (b), David Huber (drm)

Klassisk jazzkvartet med rødder i amerikansk og nordisk tradition

Thorbjørn Stefansson Quartet er et nystartet band i det klassiske kvarrtet-format, bestående af klaver, trommer, bas og saxofon.

Kvartetten spiller kompositioner af bassisten Thorbjørn Stefansson samt udvalgte sange fra standardrepertoiret. Kompositionerne er vel-arrangerede med rødder i både den amerikanske og nordiske jazztradition, men spilles med en åbenhed, som lader hvert enkelt medlem i bandet sætte sit eget præg på musikken.

Medlemmerne af gruppen har spillet i mange forskellige konstellationer på kryds og tværs med hinanden, men det er første gang, at netop dette band er samlet.

HeadQuarters

Late Night Jazz Jam – Anders Mogensen (DK)

Koncert

Late Night Jazz Jam – Anders Mogensen (DK)

Anders Mogensen (drm), and others

Trommeslager fyrer op under jam-kedlerme

Anders Mogensen har siden starten af 1990’erne været en markant skikkelse på den danske jazzscene, kendt for sit virile trommespil.

Han har turneret over hele verden, igennem de seneste år med jazzlegender som Jerry Bergonzi, David Liebman og Tim Hagans.

Derudover er han en del af det dansk-finsk-canadiske band The North, som har modtaget en Juno (en canadisk Grammy).

Anders Mogensen underviser til daglig på Syddansk Musikkonservatorium, hvor en masse elever har glæde af hans store ekspertise. 

Alle er velkomne på HeadQuarters, hvor der vil være total maxi jam.

Radar

OrgelDuo

Koncert

Bagmændende bag projektet, på trommer Daniel Sommer (Ornithopter, Karmen Rõivassepp Group m.fl.) og på keys Simon Eskildsen (Simon Eskildsen Trio, AddisAbabaBand m.fl.), har haft en stor del af deres professionelle opvækst i Aarhus og glæder sig nu meget til at præsentere OrgelDuo på Radar.

Bevæbnet med svedige trommerytmer og et støvet hammondorgel har Orgelduoen komponeret et virvar af sjove, funky og særlige numre, som bliver leveret i en tæt sammenspillet og intens pakke. Alt sammen med et (seriøst) glimt i øjet.

Til denne koncert vil Orgel Duoen i særdeleshed udnytte de fantastiske rammer som Radar har, ved at fylde rummet ud med bandets auditive og visuelle universe. Det bliver altså en aften, hvor man kommer direkte ind i Hr og Fru OrgelDuos dagligstue og videre med ud på eventyr!

Husk at lær persongalleriet at kende, og find din helt egen favorit på: www.orgelduo.dk

HeadQuarters

Bangin’ Bülow’s Nice Jazz Quartet (DK)

Koncert

Bangin’ Bülow’s Nice Jazz Quartet (DK)

Mikas Bøgh (g), Jon Bendixen (p), Adrian Christensen (b), Frederik Bülow (drm)

Udforskende, udfordrende og nyskabende jazz

Bangin’ Bülow’s Nice Jazz Quartet skaber musik for at udforske, udfordre og nyskabe jazzen. De dannede gruppen for syv år siden og har hen ad vejen udgivet tre album. Deres debutalbum blev hædret med en DMA for Årets nye danske jazznavn 2014, og deres andet album blev præmieret af Statens Kunstfond.

Alle Bangin’-medlemmer kommer fra Silkeborgegnen, men deres professionelle musikervirke har spredt dem ud over flere kontinenter. De fire musikere er nu fordelt på Helsinki, Berlin, Bamako og Aarhus. Trods den store afstand har gruppen de seneste år turneret i både USA, Vestafrika, Rusland og Europa og derudover indspillet deres tredje album i samarbejde med den verdensberømte jazzguitarist Gilad Hekselman.

Musikken er kompromisløs og bundoriginal. De kombinerer jazz, hiphop og afro og spiller med en legende og udadvendt tilgang til deres til tider komplicerede kompositioner.

ARoS

Jazzfest på ARoS: Kira Skov

Koncert

En kunstner i konstant bevægelse Kira Skov har, siden hun debuterede på den danske musikscene med Kira and The Kindred Spirits i 2002, etableret sig som en artist med mange facetter. Med sig på ARoS har hun tre af Danmarks mest prominente jazzmusikere: Nikolaj Hess (piano), Peter Vuust (bas) og Morten Lund (trommer).Kr. 215 + gebyr.

Tivoli Friheden

Før Fed Fredag: Anders Gantriis

Koncert
Anders Gantriis er upcoming og med sin karakteristiske stemme, personlige fordybende tekster og små historier, en kunstner der får folk til at lytte.

Livet, mennesker, hverdagen og følelser har inspireret Anders Gantriis i sangskrivningen hvor det nærværende tekstunivers sammensættes smukt med gode ørehængende melodier, vellydende guitar og stærke korstemmer på hans første album ”In My Mind” 

Stilen kan bedst beskrives som værende i grænselandet mellem amerikansk roots, den nordiske tone og det klareste pop - altid med den gode melodi i centrum.

 

 

Tivoli Friheden

Poul Krebs

Koncert

I sommeren 2019 samler Poul Krebs igen sit stærke livehold, for at gæste festivaler og open airs over det ganske land. Det bliver selvfølgelig med et repertoire der både rummer de store klassikere og de største hits – og det bliver selvfølgelig også i det bedste selskab, med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Poul Krebs hører stadig til blandt landets mest populære live-perfomere og alene i 2017 blev det til mere end 80 koncerter – først og fremmest i selskab med bandet, både inden- og udendørs, men også ved en lang række solokoncerter og som special guest på Hanne Boels oktober-tur.

Der har i det hele taget været masser af medvind til Pouls Krebs de seneste år. I starten af 2014 kom succes-albummet ”Asfalt”, der bl.a. rummede Lisa Nilsson-duetten ”Vi tog heldigvis fejl” – og samme efterår høstede Poul Krebs ros for sine flotte udgaver af andres sange, i TV-2-serien ”Toppen af Poppen”.  Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits album ”Sådan nogen som os – og alle de andre”, gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen. I 2015 udgav Poul Krebs og Michael Falch endelig deres længe ventede fælles album under titlen ”På tomandshånd”. Albummet blev en af årets største succeser – og KrebsFalch, som de to kaldte sig i fællesskab, fulgte op med næsten to års turnevirksomhed, hvor de begejstrede titusindvis af publikummer såvel indendørs som ved sommerfestivaler og open air koncerter landet over.

I 2017 var det endelig tid for Poul Krebs til igen at udgive et solo-album – og der blev taget godt imod ”Maleren og delfinerne på bugten”, ved udgivelsen i september. Albummet gik direkte ind på førstepladsen af listen over de mest solgte albums i Danmark, var #1 på iTunes, fik fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum.