Koncerter i Aarhus

Vi har samlet Aarhus’ store udvalg af koncertoplevelser her på Kulturportalen, så du nemt kan få et overblik over udbuddet af koncerter fra byens største kulturinstitutioner såsom Musikhuset, Train, HeadQuaters, Atlas og VoxHall. Herunder kan du se de kommende måneders koncerter, og flere kommer hele tiden til. Udvalget spænder vidt fra klassisk musik til rock, pop, jazz og meget mere. Der er noget for enhver smag, og det er bare at gå på opdagelse i Aarhus’ sprudlende koncertscener. Finder du en koncert, der vækker din interesse, kan du markere den som favorit og nemt finde den igen under ’mine favoritter’. Du kan derudover klikke ’gå til køb’ for at gå direkte til billetkøb hos den enkelte koncertudbyder for at sikre en billet med det samme. Ud over koncerter kan du på Kulturportalen få et overblik over teaterforestillinger, museums- og kunstudstillinger, comedyshows og familieoplevelser.

Musikhuset

Koncert med Dawda Jobarteh Quartet

Koncert

Musik med rødder i Vestafrika

Dawda Jobarteh har fået sin traditionelle musikalske uddannelse gennem sin griot-opvækst i Gambia. Med sin musik skaber han en intens, nutidig version af en gammel tradition. En griot svarer i vestafrikansk tradition lidt til en trubadur i middelalderen.

Jobarteh blev i 1976 født ind i et berømt musikalsk dynasti i Gambia, som barnebarn af Alhaji Bai Konte.

Jens Christian "Chappe" Jensen fortæller om strygerarrangementerne mellem numrende.

Efter koncerten afholder Dawda Jobarteh en intern workshop for konservatoriets studerende.

Medvirkende:

Admeta Stringquartet
Salieu Dibba: Percussion
Phong Lee: Keyboard
Jens Christian "Chappe" Jensen: Saxofon

Den Gamle By

Jul i Den Gamle By

Børn

Gå på opdagelse i 400 års julehistorie blandt lysende lanterner, duftende æbleskiver, julepynt og mærk en ægte julestemning. Mød datidens mennesker og hør, hvordan de danske juletraditioner opstod og hvordan man har fejret jul gennem tiderne. I perioden 21. november til 3. januar skal alle købe billetter online,

Vær opmærksom på varierende åbningstider i julen, se venligst hjemmesiden.

Radar

Frontsession elevkoncert

Koncert
Vi afventer en beskrivelse af dette arrangement
Atlas + Voxhall

Jacob Bellens

Koncert

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 2. juni (og før det den 24. april) til den 1. december. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens udgiver i dag (13. december) mini-EP’en “Swim Lesson”. Samtidig annoncerer Bellens, at han spiller en håndfuld koncerter i slutningen af april. Blandt andet denne aften på Atlas i Aarhus.

 

Jacob Bellens har altid været kendt for sine dybe og reflekterende tekster. Sin karakteristiske og iørefaldende vokal kombineret med moderne pop-produktioner, der tør lege med forskellige genrer. De to nye singler ”Can’t Shazam It” og ”Scarlet Letter” fra mini-EP’en er to atmosfæriske pop-melodier præget af autotune, 808s trommer og reflekterende lyrik.

Senest Bellens udgav musik var ”Love Is Robotic” i sommer. Et nummer, der var med til at vise en ny musikalsk vej, sangeren er gået de senere år. En vej, hvor han laver alternativ popmusik på sin helt egen måde. Singlen er den første siden hans fjerde album, ”Trail Of Intuition”, fra 2018.
Kommer grundigt omkring
Til koncerterne kan publikum glæde sig til at opleve det store bagkatalog, Jacob Bellens råder over. Han spiller en række udvalgte sange fra sin lange karriere samt giver en forsmag på nyt, uprøvet materiale. Jacob Bellens glæder sig utrolig meget til koncerterne og udtaler:

”Jeg glæder mig virkelig meget til at komme ud og spille, da mit fokus de sidste par år har ligget mere i studiet og den kreative process med at skrive og indspille. Koncerterne ser jeg mere og mere som et sted, hvor jeg kan samle de mange forskellige musikalske retninger og udtryk, jeg ikke kan lade være med at undersøge i studiet. I det hele taget er jeg bare ret spændt og ser virkelig frem til at indgå i den relation med publikum igen, det er mit vindue til dem, der lytter, og det betyder meget for mig. Især de senere par år har jeg virkelig haft lyst til at eksperimentere med min egen tilgang til at give koncerter og har det virkelig sjovt med det. Håber, I kommer allesammen!”

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere.
Uden Ord
Uden Ord er en ung trio bestående af Gustav Hedemann (vokal, guitar), Thomas Mulcahy (vokal, synth) og William Spangaard Nielsen (vokal, trommer). De skaber deres musik i en flaksende genrehybrid af pop, rock, free-jazz, punk og folk. For tiden kan det bedst koges ned til mærkatet "eventyrlig pop/rock".

Alt dette kommer især til sin ret, når de live fremfører deres sange nærværende, intenst og særdeles uforudsigeligt. På scenen og omkring trioen er Milo Duckert Aurvig (bas) og Isak Schiødt (saxofon, tværfløjte) fast inventar. Bandet stræber altid efter at åbne scenerummet for det ekstraordinære og for sammenhold. Kom beredt på en helhedsoplevelse.

Med i bagagen har bandet dobbeltsinglen "Ene" og EP’en "Om Os". Senere på året kommer der ny musik, når de med med førstesinglen "ISO I DAG" varmer op til deres debutalbum "Eventyr", der lander i starten af foråret.
Links
Jacob Bellens' hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
SoundCloud
YouTube
Uden Ord på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

Musikhuset

Rytmisk Semesterkoncert

Koncert

Program:

19.15: Jens Chr. ”Chappe” Jensens hold
20.00: Kristian Lassens hold
20.35: Synthesizer Orchestra - Kasper Staubs hold
21.10: Divided ensemble - Kasper Staubs hold
21.45: Kreativt arrangement - Steffen Lundtofts hold
22.20: Jazz my way - Richard Anderssons hold

Musikhuset

Rytmisk Semesterkoncert

Koncert

Program:

20.00: #obviousl… - Thomas Eilers hold
20.35: Indiejazz - Jens Mikkel Madsens hold
21.10: Hold BA-1D - Jens Mikkels Madsens hold

Musikhuset

AFLYST: Søren Nørbo-koncert

Koncert

Søren Nørbos egne kompositioner danner udgangspunkt for en række uforudsigelige improvisationskoncerter.

Koncerterne med studerende fra alle afdelinger på konservatoriet kører nu på 7. sæson, og publikum kan endnu engang se frem til et inspireret samspil mellem Søren Nørbo og konservatoriets begavede studerende.

Søren Nørbo (klaver) har på sine seneste 3 cd-udgivelser, I ydre Hjerte, The Invisible Guest og Note før ilden, spillet originalkompositioner med musikerne Kresten Osgood (trommer), Nils Bo Davidsen (kontrabas), Django Bates (horn, klokkespil, melodika (UK), Joakim Milder (Saxofon, blokfløjte, Sverige) og forfatter/recitator Lars Skinnebach.

Onsdag d. 2. september kl. 19.00 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 9. september kl. 21.30 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 16. september kl. 19.00 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 23. september kl. 21.30 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 30. september kl. 19.00 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 7. oktober kl. 21.30 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 21. oktober kl. 19.00 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 28. oktober kl. 21.30 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 18. november kl. 19.00 – Kammermusiksalen
Onsdag d. 25. november kl. 19.00 - Klubscenen
Onsdag d. 2. december kl. 19.00 - Kammermusiksalen

Hold øje med kalenderen på www.musikkons.dk

Train

NELLA

Koncert
Aarhus Volume inviterer dig til den 2. koncertaften af i alt 3 på Train. Denne gang står den på det nye danske stjerneskud Nella, der vender hjem til Aarhus. Nella er et fantastisk live act, der på alle måder er i stand til at få sit publikum revet med, når hun træder på scenen. Med Hunnid22 og Fozza som support kan du være 100% sikker på en gennemført fortryllende aften! 

 

Efter at have udgivet sine tre første singler er den spirende artist Nella klar med sine første headliner-koncerter nogensinde, når hun spiller på Train i Aarhus d. 2. december og URBAN 13 i København d. 10. december.

 

Nella, med det borgerlige navn Daniella Yokhana, er en ny lovende artist på den danske popscene. Nellas musik indeholder en nerve, som gør, at man ikke kan lade være med at lytte nærmere efter. Musikken bevæger sig i sfæren mellem pop, urban og et snert af reggaeton, hvor især Nellas crunchy, hæse stemme gør hendes sange iørefaldende og karakteristiske. Hun håber på at inspirere folk til at turde stå ved deres følelser, hvilket man kan høre på singlerne ’Film Hindi’, ’C’est La Vie’ og senest ’Fuck Dig’.

 

Efter en udsolgt udendørs koncert i sensommeren i hjembyen Aarhus er Nella nu klar med sine første headlinerkoncerter nogensinde i Aarhus, hvor hun spiller på Train torsdag d. 26. november, og URBAN 13 i København torsdag d. 10. december. Personligt glæder Nella sig meget til at spille sine sange live med band og fortæller om følelserne, hun får ved at stå på en scene:

’Når jeg står på en scene, er jeg fri, og jeg kan bruge alle mine følelser. Jeg kan være mig selv. Lige så genert, som jeg er ude i offentligheden og ude i samfundet, lige så vild er jeg på scenen. Så er jeg flyvende. Man kan ikke stoppe mig. Jeg får bare lyst til at blive ved og ved og ved. Jeg stråler lige pludselig på en helt anden måde, når jeg er på en scene.’

 
FOZZA fra Aarhus har en helt unik aura, som hun ikke er bange for at eksperimentere med i form af forskellige sub-genrer, der bliver blandet sammen, som om det var det mest naturlige i verden. FOZZA’s foretrukne lydfelt er inden for RnB-genren, der bliver mixet med Neo-Soul, hvori hun igennem hendes stemme og lyriske evner skaber en relaterbar atmosfære for enhver lytter, der har været igennem ungdomsårene og dens op- og nedture. En af FOZZA’s styrker er evnen til at kunne tilpasse sin sprøde stemme til enhver slags nyere lyd, hvor der indgår sang i – en styrke som kommer til at vise sig på de fremtidige udgivelser!

 
Hunnid22 er et lokalt hiphop-kollektiv fra Aarhus V. Drengene fra Hunnid22 har allerede fået mange roser med fra flere store medier som Soundvenue på deres relativt korte vej! Et friskt pust på hiphopscenen i Danmark. Med quirky flows, catchy omkvæd og kæmpe energi kan du se frem til en fest, når Hunnid22 træder på scenen.

 

Koncerten er med unummererede siddepladser. Se gældende retningslinjer på Train her.

Musikhuset

Amazing Christmas

Koncert

Oplev julens bedste sange med swing, power og gåsehud.

Oftest må vi vælge genre når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler Amazing Christmas det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. 

Julekoncert for alle

Amazing Christmas er en julekoncert for alle, der bare vil høre den bedste julemusik. Publikum kan opleve klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, smukt leveret af tre af de aller dygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men til denne unikke lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af julens bedste sange. Sangerne har hver sit område, men mødes også i flerstemmige og eksplosive arrangementer.

Musikhuset

DIEM Elektro

Koncert

Koncerten er gratis men kræver billet, som kan bookes her.

Koncert  studerende fra musikkonservatoriets DIEM uddannelse.

Pauli Galsgaard Jensen
Mads Dalsgaard Bergland

Musikhuset

Love Shop 3

Koncert

Vær med når Jens Unmack, Mika Vandborg og Mikkel Damgaard fylder Rytmisk Sal med deres populære sange.  

Quiet is the new loud. Under det motto er Love Shop-sanger Jens Unmack to gange de seneste år taget ud på vejene med soloturnéer, hvor han - kun bevæbnet med stemme, guitar og ekko-maskine - har afsøgt de områder i sit eget og Love Shop's sangkatalog, hvor et rockband sjældent kommer. Det har været intime, smukke og dramatiske koncerter, hvor musikkens bagland, melodierne, og ikke mindst Unmack's lovpriste sangtekster har taget hovedroller. Ikke i almindeligt tilbagelænede singer/songwriter-greb, nej, usminket, skrøbeligt og direkte kommunikerende.

Nu inviterer Unmack sine Love Shop-medsammensvorne Mikkel Damgaard (producer/keyboard) og Mika Vandborg (el-guitar) med ind i dette medrivende univers, og de tre vil i slutningen af året besøge Musikhuset Aarhus under navnet Love Shop 3. Forvent medrivende aftener med baggrund i Love Shop's fornemme sangkatalog, hvor også Unmack's solosange vil være repræsenteret.

Atlas + Voxhall

Gangway

Koncert

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

OBS: Koncerten er udsat fra den 27. marts.

Billetter købt til koncerten den 27. marts er naturligvis gældende til den nye koncert.

25. november: Vi har fanget Gangway til en snak om koncerten - læs interviewet længere nede.

Publikum får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i starten af det nye år gæster VoxHall i Aarhus.

 

Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter. Blandt andet i foråret 2019 på Store Vega, hvor Gaffa kvitterede med fem stjerner og følgende ord:

""My Girl and Me" sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album".

Århus Stiftstidende gav også Gangway fem stjerner for deres koncert på Train i Aarhus med ordene: "Hjerterne marcherede i takt, da det genopståede popband Gangway spillede nye numre og gamle men ferme travere på Train”.

Gangway annoncerede fornylig to koncerter i København i april 2020. Og nu kan de altså også annoncere, at de i marts 2020 spiller på VoxHall. Koncerterne bliver offentliggjort på baggrund af den succesfulde forårs-og efterårsturné samt bandets første album i 23 år.
Nyt album
Efter et intensivt år i studiet kunne indiepop-bandet i foråret endelig vise Gangway-lyd anno 2019 frem. Her udkom nemlig albummet "Whatever It Is", som er deres første nye i 23 år. Albummet viser, at Gangway ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner. Albummet blev modtaget med roser fra en lang række aviser og medier.

"Det nye album fra Gangway viser, at gruppens langvarige fravær har tangeret kriminel adfærd," Jyllands Posten (fem stjerner).

"Det lykkedes især, når Gangway gør det enkelt. Der er de brillante," Politiken (fire stjerner).

"Gangway begår driftssikkert comeback med umiskendeligt album," Ekstra Bladet (fire stjerner).

Om albummet fortæller sangskriver Henrik Balling: "Da vi besluttede at gendanne Gangway, var vi enige om, at det ikke var nok at tage ud at spille de gamle sange. Der skulle også skrives nogle nye. Jeg gik endda så langt som at sige, at de nye sange skulle være bedre end de gamle."

Gangway består i dag - både i koncert- og studieform - af Allan Jensen på sang, Henrik Balling på guitar, Torben Johansen på keyboards og guitar, Janus Nevel på trommer (eks-Spleen United m.fl.), René Thalund på keyboards og synthesizere (Nephew, True Nord) og Carl-Erik Riestra på bas og synthesizer (Marie Key m.fl.).
Interview med Gangway
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
"Det gendannede Gangway stiller op med entusiastisk live-energi."

Hvad kan I afsløre om sætlisten?
"Setlisten er en blanding af numre fra vores seneste album “Whatever It Is” og sange af ældre dato."

Hvad har I med af merch?
"Vi har vinyler, CD’er, muleposer og T-shirts. Vi står selv bag disken efter showet, hvis virus-restriktionerne tillader det."

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
"Vi har brugt corona-pausen på at øve nogle sange op, som ikke er blevet spillet live siden 90'erne. De har en god energi i øvelokalet, så vi er spændt på at have dem med på scenen."

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
"Godt - så vidt vi husker. Koncerten på VoxHall er vores første efter nedlukningen... Vi glæder os."

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
"Se musikvideoen til "Don't Want To Go Home" og "Sitting In The Park"."
Links
Gangway på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

Musikhuset

Rasmus Lyberth

Koncert

Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

De nye krav til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger medfører, at vi bliver nødt til at fordele publikum anderledes i salen til dette arrangement. Vi har derfor fundet nye billetter til jer, der tager hensyn til, at der skal være ekstra afstand mellem publikum.  

Vi har sendt en mail med jeres nye billetter. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

-----------------------------------------------

Den store stemme fra Grønland vender tilbage til Musikhuset.

Han kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere. Det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange live.

Fængslende stemme

Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum. Som en anmelder i Midthimmerlands Folkeblad beskrev en koncert med Rasmus Lyberth.

Skaber fokus på Grønland

Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970’erne været et af Grønlands mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde. Rasmus Lyberth har optrådt i hele verden og har modtaget et hav af priser.

Han er en kunstner og altid en uforglemmelig oplevelse – uanset om publikum lytter til ham i Royal Albert Hall i London, eller til en af hans særdeles populære julekoncerter, der år efter år fylder Christians Kirke på Christianshavn med et begejstret publikum.

Rasmus Lyberth bliver ved denne koncert akkompagneret af Christian Søgaard på piano. 

Train

MAXIMILLIAN & WIINSTON 

Koncert
MAXIMILLIAN & WIINSTON ANNONCERER EKSKLUSIV DOBBELT TOUR

 
Både Wiinston og Maximillian har folkets kærlighed og anmelder landets opmærksomhed rettet mod sig. De har hver især spillet for udsolgte sale og leverer en ambitiøs og sjælfuld cocktail af vellyd i international klasse. Nu annoncerer de to artister en cinematisk dobbelttur af dimensioner, hvor publikum kan glæde sig til hele to koncerter på én aften.

 

Det er fyldigt og velproduceret, når Maximillian imponerer med et skarpskåret og musikalsk talent. Her får soulpop vinger, og lander nu desuden et helt eksklusivt sted, når han masher up med sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas alias den hæsblæsende duo Wiinston – to barndomsvenner som leverer et cinematisk popunivers båret af stemningsfuld R&B og hiphop. Der er kælet for musikken, æstetikken og detaljerne, når Maximillian & Wiinston til efteråret drager på en fælles tour rundt i hele landet.

Maximillian væltede den virtuelle verden tilbage i 2017, da han delte et mash up-cover af London Grammars ‘Hey Now’ og Frank Oceans ‘Pink + White’. Videoen bredte sig hastigt, mangt og meget. Med national såvel som international mediebevågenhed fra anerkendte musikmedier som CLASH og The Line of Best Fit. Siden fulgte to EP’er, en række hitsingler samt udsolgte og anmelderroste koncerter i København.

 
Wiinston formår at skabe billeder med musik – både i produktionerne og i deres liveperformances. I 2019 kvitterede anmelderne deres debutkoncert på SPOT Festival med fem stjerner, og der hersker ingen tvivl om, at duoen bringer heftige og dansable club-vibes til bordet, når de indtager en scene. Wiinston internationale sound er akkompagneret af en uhøjtidelig skandinavisk charme, der altid er til stede som et pirrende tvist – et stemningsfuldt udtryk som har fået udlandets taste makers til at snakke vidt og bredt om Wiinston

 

Pop møder R&B møder triphop når den eksklusive trio til efteråret lægger landet ned med vellyd, æstetik og en dobbelttur af dimensioner. 

 

Koncerten er med unummererede siddepladser. Se gældende retningslinjer på Train her.

Teatret Gruppe 38

Det turkise telt / Ensemble Neanída: MOTHER TONGUES

Koncert

Sov, min gule ørkenfugl sov, min lille granatæbleblomst. Du skal ikke være trist - jeg gav dig væk for at søge visdom, ikke fordi jeg ikke elskede dig Men livet er så kort; verden er kun én dag. - Persisk vuggevise Læn dig tilbage i hængekøjen – under den store nattehimmel – til en koncertforestilling, hvor toner og rytmer væver et drømmespind, der inviterer dig ind i grænselandet mellem vågenhed og søvn. MOTHER TONGUES er en musikdramatisk drømmerejse vævet af vuggeviser, rytmer og folkesange fra nær og fjern; en ursang om sorg, længsel, lyst og raseri som almenmenneskeligt råstof. Forestillingen undersøger identitet som et sammenflet af universelle, kulturelle og relationelle rødder, og stiller grundspørgsmålene: Hvor kommer vi fra? Hvad kommer vi af? Hvad er vi formet af, dybest nede? Den musikalske fortælling er skabt af ENSEMBLE NEANÍDA. Ensemblet består af 7 kvindelige musikere, sangere og dansere med en fælles passion for folkemusik og dans – særligt fra afrikanske, europæiske og mellemøstlige kulturer. Ensemblet bringer de traditionelle udtryk ind i en nutidig kontekst, der integrerer musik, bevægelse og dramatik i et scenisk helhedsudtryk. Det turkise telt bringer en helt særlig udgave af koncertforestillingen MOTHER TONGUES ind i en hængekøjescenografi på Teatret Gruppe 38. Vær en del af det vuggende publikum, hvor nattehimlen skaber den visuelle ramme. Billetten koster 105 kr. og billetkøb samt spørgsmål angående billetter skal ske via henvendelse til Det turkise telt. Teatret Gruppe 38 varetager ikke billetadministration for arrangementet. Koncerten foregår indendørs i hængekøjer. OBS! Det turkise telt følger selvfølgelig myndighedernes krav og retningslinjer om afholdelse af koncerter vedr. COVID-19. Vi stiller håndsprit til rådighed. Medbring også mundbind til brug, når I er gående og stående. NB: Udsolgt.

Atlas + Voxhall

Social Mambo

Koncert

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

I anledning af Black Friday koster billetten 90 kroner til og med den 29. november. Mandag den 30. november stiger prisen til 115 kroner.

Social Mambo leverer med stor indlevelse en medrivende og inciterende musikalsk oplevelse med inspiration i west-coast latin jazz scenen i 1950-60’ernes Californien.

 

Musik inspireret af Cal Tjader, Dave Pike, Victor Feldman, Emil Richards og Bobby Hutcherson. Alle samarbejdede med eminente musikere, der var kommet til USA fra Latinamerika - særligt cubanske musikere som for eksempel Mongo Santamaria, Willie Bobo og Armando Peraza var markante skikkelser, men også pianisterne Vince Guaraldi og Eddie Palmieri strålede. I Danmark er vi også så heldige at have vores andel af cubanere og en dansk vibrafonist, der har kastet sin kærlighed på netop denne genre, fra da mambofeberen rasede!

Social Mambo består af nogle af danmarks ypperste cubanske musikere håndplukket af bandets kapelmester, den alsidige talentfulde percussionist Yohan Ramón. Ramón på timbales danner en fantastisk rytmegruppe sammen med percussionisten Eliel Lazo, som vandt den prestigefyldte PERCUBA International Percussion Prize på Cuba, samt den eftertragtede bassist player Yasser Pino (Afrocuban All Stars, Cubanismo, Harold Lopez-Nussa Trio). Til aftenens koncert kommer også den herboende cubanske sanger Ernesto Manuitt Hernández på scenen, som turnerer over hele Europa med blandt andre Calixto Oviedo y La Recompensa, Grupo Dansón, The Antonelli Orchestra, Trio Domison og Danmarks Radios Big Band.

Og som særlig gæst til denne koncert har One World inviteret verdensstjernen, den cubanske trompetist Carlos Sarduy.

Den virtuose musiker har modtaget fire prestigefyldte awards: To gange Latin Grammy vinder med albummet ‘Techari’, Ojos de Brujos (2007) og albummet ‘El Ultimo Trago’ med flamenco legenden Concha Buika og Chucho Valdés (2009) og Grammy vinder sammen med Chucho Valdés for 'Irakére 40’ (2016).

Sarduy's fantastiske spil er unikt. Mochktar Samba kalder ham den nye Miles Davis, ikke for sin stil, men for sit umiskendelige talent og elegante spil.

Carlos Sarduy er født i Havana og begyndte at spille som tre årig, oplært af sin far. Karrieren tog et kvantespring, da han i en alder af 16 vandt den prestigiøse Cuba Disco Award og derefter udgav sit debutalbum 'Charlie en la Havana’ feat Chucho Valdés.

Siden har Sarduy blandt andet turneret verden over sammen med Mochtar Samba, Chucho Valdés, Bebo Valdés, Steve Coleman, David Murray, Esperanza Spalding, Concha Buika, Alune Wade og Ainhoa Arteta, og spillet på et væld af festivaller og venues: Blue Note, New York, London Jazz Festival, North See Jazz Festival, Puri Jazz Festival, Roskilde Festival, Jazz a Marciac og Montreux Jazz Festival for at nævne et par stykker.

Der er simpelt hen lagt op til en aften ud over det sædvanlige med dette sprudlende cubanske orkester!

Line-up
Morten Grønvad - Vibraphone
Yasser Pino - Bass
Eliel Lazo - Congas
Yohan Ramòn - Timbales

Special Guests
Carlos Sarduy - Trumpet
Ernesto Manuitt Hernández - Vocal
Links
Social Mambo på Facebook
Carlos Sarduy på Facebook
Carlos Sarduy hos One World
One World Music Production & Management på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

Musikhuset

Søs Fenger Julekoncert

Koncert

Søs Fenger synger julen ind med kendte julesange i Musikhuset.

Søs Fenger sætter spor i sneen og spreder ægte julestemning i Rytmisk Sal. Glæd jer til en buket af julesange, egne sange og højtidens salmer, når Søs Fenger går på scenen for at levere en smuk koncert med små anekdoter og tanker om livet, kærligheden, savn og afsavn.

Det bliver en koncert, der går helt tæt på, og publikum vil helt sikket kunne synge med på mange af de udvalgte sange, der tæller både klassiske julesange som f.eks. Have yourself a merry little Christmas, En rose så jeg skyde, Julen har bragt velsignet bud, Glade julDejlig er jorden og mange flere. Koncerten vil selvfølgelig være krydret med nogle af Søs Fengers egne ikoniske sange som Inderst inde, Sidste time og Holder øje med dig

Train

JESPER BINZER

Koncert
JESPER BINZER fejrede sin 55 års fødselsdag med den nye single “Don´t Let Them Make You Choose Sides” og det kommende solo-album kommer til november og har fået titlen ”Save Your Soul”.

Jesper Binzer står ikke stille. Vi kender ham som den udfarende forsanger i D-A-D!

Og når bandet holder pause, er Jesper allerede i gang med noget nyt; idéerne og holdningerne står i kø, hånd i hånd for at komme ud.

Nu har han færdigindspillet 10 nye numre i Medley studiet sammen med producer og guitarist Søren Andersen, som han også arbejdede tæt sammen med omkring sit første soloalbum ”Dying Is Easy” der udkom for 3 år siden. Processen har denne gang også været kreativ og forløsende let; katalysatoren har været pandemien der har ryddet kalenderen for begge, så der pludselig var tid og rum til at skabe en række sange, der nu har resulteret i et helt album ”Save Your Soul”, der udkommer til November.

Albummet følges op af en rækkekoncerter i november/december!

 

Koncerten er med unummererede siddepladser. Se gældende retningslinjer på Train her.

Atlas + Voxhall

Undertekst

Koncert

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye lokalitet.

Undertekst er et dansksproget drengeband med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set igennem fire drenges øjne. De blot 18-årige drenge fra Underteksts fornemmeste opgave er at røre folk med fængende melodier og sarte tekster. Undertekst spillede på Smukfest i sommer og var også support band på Go Go Berlins Danmarksturne i efteråret. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

 

Derudover var deres sang "Skal vi tage månen" den 10. mest spillede sang på P6 Beat i 2019, og netop nu ligger deres nyeste single "Hun kender alle fra Aarhus" i rotation på P3.

Gaffa synes også, at Undertekst er et navn man skal holde øje med og skriver dette om deres univers:

"Kan du huske følelsen, du havde som teenager, når du var på vej i byen fredag aften på årets første sommerdag? Den bytur, hvor jakken efterlades hjemme, fordi varmen fra solens stråler stadig hænger i luften. Hvor natten aldrig bliver helt sort og derfor aldrig får ende. Hvor alt kan ske, og du lever. Lige her, lige nu. Den følelse er Undertekst..."
Bandet om koncerten på Atlas
"Vi hedder Undertekst og glæder os til at spille for jer på Atlas. Denne koncert er meget speciel for os, da det er vores første headliner koncert i hjembyen Aarhus. Det betyder, at vi vil gøre ALT for at give jer et energisk show med både nye, gamle og helt uudgivne numre.

Til koncerten håber vi på sammen med jer at skabe et fællesrum med plads til både sårbarhed og høj intensitet. Vi har drømt og snakket om denne aften og kan derfor ikke vente til at se og give jer en aften, som ikke går i glemmebogen!

Vi seees - Arthur, Bertil, Tobias og Marius / Undertekst"
Links
Undertekst på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.