Koppel / Sonne / Binzer

X
Musikhuset

Koppel / Sonne / Binzer

Koncert

Musikhuset præsenterer en unik koncert med fem danske stjernemusikere.

Der er dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags, når fem af Danmarks mest velrenommerede musikere går på scenen sammen i Musikhuset. Der er ingen tvivl om, at publikum vil blive blæst bagover, når dette dreamteam bestående af saxofonisten Benjamin Koppel, trommeslageren Kristoffer Sonne samt Anders Koppel på orgel giver den gas sammen med D*A*D musikerne Jacob Binzer og Laust Sonne på hhv. guitar og trommer.

De har alle spillet med store berømtheder fra både den danske og internationale jazz-, rock- og popscene, og har årelange venskaber og samarbejde på kryds og tværs bag sig. Nu står de fem stjerner endnu engang på scenen sammen.

 

Kræs til øregangene

Det spændende musikalske samarbejde begyndte tilbage i 2018, hvor det blev til en lille række eksklusive koncerter blandt andet i DR Koncerthuset, Musikkens Hus Aalborg og her i Musikhuset Aarhus. Onsdag den 27. januar vender KSBPS endelig retur til Musikhuset til glæde for alle, der elsker god musik, og der er kræs til både de inkarnerede jazz'ere, overbeviste rock-fans, til elskere af world music, singer-song-writer-folk og fans af popmusik.

Disse fem supermusikere vil blæse liv i håret og kasketten af de fleste. Repertoiret tager afsæt i de fem musikeres musikalske bagage og kompositoriske klenodier, og der er lagt op til grov-swingende, medrivende og melodisk instrumentalmusik, der øjeblikkeligt vil rejse et folkeligt krav om både koncertgentagelse og indspilninger i fremtiden! 

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

X