Luftens Helte

X
Musikhuset

Luftens Helte

Koncert

Find dine mest slidstærke dansesko frem, tag dine bedste venner under armen og begynd at varme stemmen godt og grundigt op: Luftens Helte melder nemlig klar til at fyre godt op under Musikhuset i efteråret, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig!

Det bliver en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når de 19 musikere vækker de kendte sange fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Frozen, Aristocats, Herkules og mange flere til live – live på scenen.
Luftens Helte har spillet koncerter for fulde huse landet over og nu er de klar til at indtage Musikhuset d. 5. december.
Bandet startede som en sjov idé mellem to studerende på musikvidenskab i Aarhus for fem år siden. Da projektet først var kommet på benene og bandet var samlet, blev det hurtigt populært – først i hjembyen Aarhus og sidenhen spredte rygtet sig til store dele af landet.
I dag består bandet af tre karismatiske forsangere, en energisk rytmegruppe og en sprudlende blæser- og strygersektion. Nu er bandet klar med deres hidtil mest ambitiøse turné, og der er virkelig lagt i ovnen til et ordentligt brag af en koncert.
Luftens Helte er energi, fest og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.

X